Jump to content

Google Camera i nagrywanie filmów w 4K Redmi Note 3 Pro SE

gonzo_86

Recommended Posts

Witam,

Dzisiaj zainstalowałem aplikację Google Camera z tego linku

Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że bez wgrywania żadnej innej wersji MIUI jest dostępne nagrywanie w 4K. Niestety są już kiepskie warunki żeby coś kręcić sensownego ale w info o pliku jest wyraźnie rozdzielczość 3840x2160

Po kliknięciu w link: " Sorry! This content is not available in your country yet. We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible. Please check back again soon. " Ściągnąłem z apk mirror wersje 3.2.045 ale po przy próbie włączenia kamery wywala błąd połączenia z aparatem.

1 godzinę temu, jarek87 napisał:

Po kliknięciu w link: " Sorry! This content is not available in your country yet. We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible. Please check back again soon. " Ściągnąłem z apk mirror wersje 3.2.045 ale po przy próbie włączenia kamery wywala błąd połączenia z aparatem.

U mnie również to samo

Gp oprócz Google camera jest open camera,camera mx(nie mają blokady regionu wiec można pobrać z fona) mają 4k(miałem ale cudów niema) są też płatne jakieś.ogólnie na full hd dobra jakość na stockowej jest ale to jak się uda chyba bo 1 tel był poprostu tragedią:-D

Edited by Snajper

Tu masz rację bo moja z1 compact jest wyśmienita do kręcenia filmów i zdjęć(4k po modyfikacji) ale u mnie nie najgorzej jest rn3 aparat z przodu do Skype się nadaje bym nawet nie kiedy powiedział że z przodu lepsza niż główny:-D

• 1 month later...
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...