gonzo_86 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Witam, Dzisiaj zainstalowałem aplikację Google Camera z tego linku Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że bez wgrywania żadnej innej wersji MIUI jest dostępne nagrywanie w 4K. Niestety są już kiepskie warunki żeby coś kręcić sensownego ale w info o pliku jest wyraźnie rozdzielczość 3840x2160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek87 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Po kliknięciu w link: " Sorry! This content is not available in your country yet. We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible. Please check back again soon. " Ściągnąłem z apk mirror wersje 3.2.045 ale po przy próbie włączenia kamery wywala błąd połączenia z aparatem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted November 28, 2016 Author Share Posted November 28, 2016 Ja wchodziłem z poziomu PC i było wszystko po angielsku ale pozwalało mi puścić instalację zdalną na Redmi note 3 pro se. Podobnie jest teraz jak wychodzę z poziomu Tapatalka. Tapnięte z RN3 PRO KATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domelos16 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 1 godzinę temu, jarek87 napisał: Po kliknięciu w link: " Sorry! This content is not available in your country yet. We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible. Please check back again soon. " Ściągnąłem z apk mirror wersje 3.2.045 ale po przy próbie włączenia kamery wywala błąd połączenia z aparatem. U mnie również to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 https://m.apkpure.com/google-camera/com.google.android.GoogleCamera Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted November 29, 2016 Author Share Posted November 29, 2016 A wchodziliście z poziomu PC? Bo mnie na telefonie też tak wywala, ale na PC byłem na stronie Google.com i zdalnie puściłem instalacje na telefon. Tapnięte z RN3 PRO KATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 (edited) Jest jeszcze open camera w gp nagrywa 4k ale bardzo słaba jakość. Jak zawsze najlepszym wyjściem jest root i mod(snapdragon camera,en.miui jest mod przez ZIP. itd) Edited November 29, 2016 by Snajper Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted November 29, 2016 Author Share Posted November 29, 2016 niestety widzę, że na Google camera jest problem z obrazem tu macie linka do przykładowego filmiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted November 29, 2016 Author Share Posted November 29, 2016 u mnie na kompie wygląda to tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 (edited) Gp oprócz Google camera jest open camera,camera mx(nie mają blokady regionu wiec można pobrać z fona) mają 4k(miałem ale cudów niema) są też płatne jakieś.ogólnie na full hd dobra jakość na stockowej jest ale to jak się uda chyba bo 1 tel był poprostu tragedią Edited November 30, 2016 by Snajper Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Nie ma co ukrywać niby jest 16 mpx. Ale du....py nie urywa. W g4 też miałem 16 ale jakość bez porównania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Tu masz rację bo moja z1 compact jest wyśmienita do kręcenia filmów i zdjęć(4k po modyfikacji) ale u mnie nie najgorzej jest rn3 aparat z przodu do Skype się nadaje bym nawet nie kiedy powiedział że z przodu lepsza niż główny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domelos16 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Nie ma co ukrywać niby jest 16 mpx. Ale du....py nie urywa. W g4 też miałem 16 ale jakość bez porównania. Ale wielkość matrycy zbyt dużo do jakości zdjęcia nie ma Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 Ale wielkość matrycy zbyt dużo do jakości zdjęcia nie ma Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaI tu błąd, im większa matryca a mniej Mpix tym więcej światła dotrze i będzie mniej szumów. Tapnięte z RN3 PRO KATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 (edited) Porostu wystarczy porównać zdjęcie na globalu,miui polska albo z modem snapdragon camera i wyjdzie że aparat nie jest taki zły. A tu info o aparacie Edited December 5, 2016 by Snajper Link to comment Share on other sites More sharing options...
imix Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Mam pytanie odnośnie camery.Czy zostawić ją na ustawieniach domyślnych czy w nich grzebać? Da się co nieco poprawić zdjęcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meleager Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) do usunięcia pomyłka Edited January 5, 2017 by meleager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts