loosefer Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Gdzie powinienem zamówić Redmi Pro? Koniecznie z gwarancją. O parę złotych w te czy wewte nie chodzi, więc kwestia co zyskuje się w danym sklepie. Znam ibuygou, gearbest i geekbuying - pytanie czy w którymś z tych źródeł dostaje jakąś lepszą gwarancję i w których jest pewna opcja "duty-free"? Czy ewentualnie jeszcze na coś zwrócić uwagę? Z góry dzięki.
Drakoon34 Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ibuygo - 2 letnia gwarancja realizowana w Polskim punkcie Mi center we Wrocławiu. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro 1
tpawel Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ibuygo - 2 letnia gwarancja realizowana w Polskim punkcie Mi center we Wrocławiu. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 ProNic lepszego niż IBG nie znajdziesz jeśli chodzi o gwarancjęWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 6 godzin temu, loosefer napisał: Gdzie powinienem zamówić Redmi Pro? Koniecznie z gwarancją. O parę złotych w te czy wewte nie chodzi, więc kwestia co zyskuje się w danym sklepie. Znam ibuygou, gearbest i geekbuying - pytanie czy w którymś z tych źródeł dostaje jakąś lepszą gwarancję i w których jest pewna opcja "duty-free"? Czy ewentualnie jeszcze na coś zwrócić uwagę? Z góry dzięki. Ja dodam od siebie że żaden sklep nie da Ci gwarancji braku Vatu przy odprawie celnej. W Ibuygou możesz kupić ochronę od "zapłaconego" Vatu ( czyli Vat możesz mieć naliczony, gdy wykupisz opcję Ibg Ci zwraca kwotę poniesioną na rzecz UC) cena opcji ok 12$ za ten model Gearbest nie masz żadnej opcji i opłata Vat jest losowa, większa gdy zamówisz kurierem Geekubuying ma jakiś rodzaj przesyłki bez VAtu ale sami nie wiedzą jak to działa i także nie wiedzą czy mają produkt na stanie Gwarancje naprawy ma najlepszą IBG Cena Redmi Pro w IBG jest po środku ale za to ma najwięcej do zaoferowania
loosefer Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 (edited) Dzięki bardzo! W takim razie ibuygou wygrywa bez wątpienia Edit: Jeszcze pytanko: czy serwis wrocławski wspiera w razie czego każdy model Xiaomi? Doszły mnie słuchy że Redmi Pro nie jest jeszcze obsługiwany aktualnie. Edited November 29, 2016 by loosefer
JachuWojtan Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Ja polecam Goldway Hongkong. Cenowo bardzo dobrze- 180$ za wersje 3gb/64gb z helio X25. Dodatkowo od Goldwaya przychodzą z odblokowanym Bootloaderem. 100% pewność, że nie dostaniesz VAT-u. Gwarancja jest roczna, tylko realizowana w Chinach (ponosisz koszty transportu, ok 50zł w obie strony). Goldway realizuje też gwarancje w Polsce za 12$, ale nie jest to sprawdzona opcja. IBG ma zdecydowanie gwarę najlepszą, ale jeśli chcesz taniej, ale nadal z gwarancją polecam Goldwaya. Pozdro
tpawel Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 To nie Goldway realizuje tą dodatkowa gwarancję tylko samo AliexpressWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts