Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gdzie powinienem zamówić Redmi Pro? Koniecznie z gwarancją.

O parę złotych w te czy wewte nie chodzi, więc kwestia co zyskuje się w danym sklepie. Znam ibuygou, gearbest i geekbuying - pytanie czy w którymś z tych źródeł dostaje jakąś lepszą gwarancję i w których jest pewna opcja "duty-free"? Czy ewentualnie jeszcze na coś zwrócić uwagę?

Z góry dzięki.

Posted
Ibuygo - 2 letnia gwarancja realizowana w Polskim punkcie Mi center we Wrocławiu.

Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Nic lepszego niż IBG nie znajdziesz jeśli chodzi o gwarancję

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Posted
6 godzin temu, loosefer napisał:

Gdzie powinienem zamówić Redmi Pro? Koniecznie z gwarancją.

O parę złotych w te czy wewte nie chodzi, więc kwestia co zyskuje się w danym sklepie. Znam ibuygou, gearbest i geekbuying - pytanie czy w którymś z tych źródeł dostaje jakąś lepszą gwarancję i w których jest pewna opcja "duty-free"? Czy ewentualnie jeszcze na coś zwrócić uwagę?

Z góry dzięki.

Ja dodam od siebie że żaden sklep nie da Ci gwarancji braku Vatu przy odprawie celnej.

W Ibuygou możesz kupić ochronę od "zapłaconego" Vatu ( czyli Vat możesz mieć naliczony, gdy wykupisz opcję Ibg Ci zwraca kwotę poniesioną na rzecz UC) cena opcji ok 12$ za ten model

Gearbest nie masz żadnej opcji i opłata Vat jest losowa, większa gdy zamówisz kurierem

Geekubuying ma jakiś rodzaj przesyłki bez VAtu ale sami nie wiedzą jak to działa i także nie wiedzą czy mają produkt na stanie :D

Gwarancje naprawy ma najlepszą IBG

Cena Redmi Pro w IBG jest po środku ale za to ma najwięcej do zaoferowania

Posted (edited)

Dzięki bardzo! W takim razie ibuygou wygrywa bez wątpienia :)

Edit: Jeszcze pytanko: czy serwis wrocławski wspiera w razie czego każdy model Xiaomi? Doszły mnie słuchy że Redmi Pro nie jest jeszcze obsługiwany aktualnie.

Edited by loosefer
  • 2 weeks later...
Posted

Ja polecam Goldway Hongkong.

Cenowo bardzo dobrze- 180$ za wersje 3gb/64gb z helio X25.  Dodatkowo od Goldwaya przychodzą z odblokowanym Bootloaderem.

100% pewność, że nie dostaniesz VAT-u.

Gwarancja jest roczna, tylko realizowana w Chinach (ponosisz koszty transportu, ok 50zł w obie strony). Goldway realizuje też gwarancje w Polsce za 12$, ale nie jest to sprawdzona opcja. 

IBG ma zdecydowanie gwarę najlepszą, ale jeśli chcesz taniej, ale nadal z gwarancją polecam Goldwaya.

Pozdro

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...