Blvckhype Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Witam poniewaz nie moge znalezc jasnych informacji chcialem spytac. Istnieje wersja redmi note 4 pro (nie jestem prwny czy taka wyszla)? Lub redmi note 4 na snapdragonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk Kwinto Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Nie ma takiej wersji. Screeny, które można znaleźć na necie to fejk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 (edited) istnieje wersja na snapdragonie 625 u goldwaya na aliexpress można nabyć oraz http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-4.html Edited December 8, 2016 by tomiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 @tomiq Ale co ma Redmi 4 do Redmi Note 4? To są kompletnie różne modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 (edited) 7 minut temu, cukru napisał: @tomiq Ale co ma Redmi 4 do Redmi Note 4? To są kompletnie różne modele. to dlaczego nie ma działu Redmi 4? myślałem że to to samo. Edited December 8, 2016 by tomiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yamakasi Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4-pro.html A to co to jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 To już wisi dawno na tej stronie. Tyle że nie ma odzwierciedlenia w fizycznej dostepnosci tego modeluJak byś dobrze poszukał go i mi6 tam już znajdzieszWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 No i doczekaliśmy się redmi note 4 na snapie 625...http://mobile.mi.com/in/note4/#specsWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Szukałem(jak widać słabo ) i nie znalazłem Oglądałem live streaming i trochę jestem zawiedziony prockiem. Za to wersja Black jest świetnaWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusek90 Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Przed chwilą, Redmi2 napisał: Jednak Indie maja ofromny wplyw na xiaomi. Też to zauważyłem. To drugi rynek po ich lokalnym. Wystarczy zobaczyć na ilość użytkowników z Indii . . . Szkoda, że reszta nie ma takiego przebicia Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Miliard ludzi ponad, ogromny ,nienasycony jeszcze rynek. Ciekaw jestem cen, ale w Chinach 4/64 ok 190$.. więc u resellerow pewnie cena będzie w okolicach redmi pro 4/128...Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Wersja niebieska i czarna jest też na MTK. Ogólnie jestem zawiedziony. Spodziewałem się Snapa 653, a nie 625 tego samego co jest w Redmi 4 Pro. To już wolał bym kupić Redmi Pro 3/64 na X25 niż RN4 na Snapie. Ja zostaje przy swoim Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Co ciekawe porównania x20 vs sd625 wcale nie są tak jednoznaczne na korzyść x20.Jeśli ktoś nie gra w gry to większość apek uruchamia się szybciej na tym snapie. Są na YT filmy porównując w działania r4pro i rn4Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 @tpawel wiele zależy też od softu. Moim zdaniem RN4 na global dev to zupełnie inny telefon. O wiele lepszy. Robiłem porównanie z moim RN3P i wypadł tak samo, a nawet może i lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 W tym porównaniu które oglądałem chyba oba były na china ale nie wiem czy dev czy stable.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts