Mikha Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 (edited) Mam zamiar kupić Redmi 3s 3/32. Najlepszą ofertę jaką znalazłem jest http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-371273.html za $129.99. Zależy mi na gwarancji i uniknięciu VAT. Rozumiem, że w tej wersji net śmiga bez problemu? 1.Jeśli najbardziej opłaca się kupić na geekbuying to jak tu wygląda sytuacja? 2. Jeśli lepiej kupić z innej strony to proszę o jej wskazanie Edited November 25, 2016 by Mikha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 1 godzinę temu, Mikha napisał: 1.Jeśli najbardziej opłaca się kupić na geekbuying to jak tu wygląda sytuacja? Tutaj jest gwarancja w Chinach. Z tego co widzę to nie mają do redmi 3s opcji inlcluded tax, która pozwala na ominięcie podatków. 1 godzinę temu, Mikha napisał: 2. Jeśli lepiej kupić z innej strony to proszę o jej wskazanie Jak chcesz mieć gwarancję w Polsce, to musisz kupić albo na Aliexpress u Goldwaya z extra płatną opcją. Goldway też ma opcje ominięcia podatków, za 16$, iBuyGou ma gwarancję w Polsce(w MiCenter u Acida), za parę $$$ możesz dokupić kolejny rok gwarancji i mieć w sumie 2 lata. Jak jest z ominięciem podatków to nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz5891 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Dnia 25.11.2016 o 16:37, Mikha napisał: Mam zamiar kupić Redmi 3s 3/32. Najlepszą ofertę jaką znalazłem jest http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-371273.html za $129.99. Zależy mi na gwarancji i uniknięciu VAT. Rozumiem, że w tej wersji net śmiga bez problemu? 1.Jeśli najbardziej opłaca się kupić na geekbuying to jak tu wygląda sytuacja? 2. Jeśli lepiej kupić z innej strony to proszę o jej wskazanie W uzupełnieniu wypowiedzi kolegi wyżej dopiszę, że jeżeli zależy Ci na gwarancji to geekbuying nie jest najlepszym pomysłem ponieważ ichniejsza gwarancja nie dotyczy ekranu i płyty głównej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikha Posted November 27, 2016 Author Share Posted November 27, 2016 16 godzin temu, mariusz5891 napisał: W uzupełnieniu wypowiedzi kolegi wyżej dopiszę, że jeżeli zależy Ci na gwarancji to geekbuying nie jest najlepszym pomysłem ponieważ ichniejsza gwarancja nie dotyczy ekranu i płyty głównej. Mam tego świadomość, jednak za tą cenę zaryzykowałem i już zamówiłem. Dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKFeniks Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Wybierzcie wysyłkę przez DHL wtedy omijają cło bo przepakowują paczki w europie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts