majkel1919 Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Hej. To mój pierwszy post. Mam zapewne dla Was "laickie" pytanie. Kilka dni temu kupiłem sobie Xiaomi Redmi 3s. Wersja Android 6.0.1 oraz wersja MIUI Global 7.5 (stabilna). Zrobiłem konto Xiaomi.Podczas czyszczenia zbędnych śmieci zastanawia mnie jeden plik. Po zalogowaniu na konto Xiaomi mam wszystkie elementy wyłączone (ne wiem czy to rozsądne). Z kąd się biorą te reklamy, skoro wszystko zbędne wyłączyłem , aktualizacje automatyczne, synchronizacje itp. Jak się ich pozbyć? Czy to musi zawsze być? Co można z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 To nie są reklamy tylko logi systemu, nic z tym nie zrobisz każdy system produkuje takie logi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpersss Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 ustawienia > aplikacje> wyszukać com.android.comp.download mr011 (coś takiego) wyłączyć to , zablokować powiadomienia u mnie pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts