Jestem tu nowy, ale produktami Xiaomi interesuje sie od dłuższego czasu. Chciałbym was zapytać, gdzie (w miare bezpiecznie) można zakupić Mi5 koniecznie wersje czarną 64GB. Orientowałem się na IBG i tak przy obecym kursie dolara wychodzi 1350zł, na allegro są oferty ze sklepów tutaj polecanych (ale także też czytałem negatywnie o nich) za 1250-1300zł. Proszę o pomoc w wyborze najbezpieczniejszej i najkorzystniejszej opcji drodzy forumowicze Wiem, że zbliża się czarny piątek i mogą być jakieś promocje, ale i tak chciałbym usłyszeć wasze opinie
Question
Kicker
Cześć!
Jestem tu nowy, ale produktami Xiaomi interesuje sie od dłuższego czasu. Chciałbym was zapytać, gdzie (w miare bezpiecznie) można zakupić Mi5 koniecznie wersje czarną 64GB. Orientowałem się na IBG i tak przy obecym kursie dolara wychodzi 1350zł, na allegro są oferty ze sklepów tutaj polecanych (ale także też czytałem negatywnie o nich) za 1250-1300zł. Proszę o pomoc w wyborze najbezpieczniejszej i najkorzystniejszej opcji drodzy forumowicze
Wiem, że zbliża się czarny piątek i mogą być jakieś promocje, ale i tak chciałbym usłyszeć wasze opinie 
Pozdrawiam
16 answers to this question
Recommended Posts