niffum Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 (edited) Cześć, od jakiegoś czasu przyglądam się telefon xiaomi i ostatnio zdecydowałem się na Redmi 4. Z tego co udało mi się ustalić to ten model nie ma jeszcze oficjalnego global ROM. Na Goldway na Aliexpress znalazłem taką informację "OS ----------- MIUI 8,Custom ROM,Support Multi Language, Not Support OTA update, No root". Czy ktoś byłby mi w stanie odpowiedzieć co oznacza Custom ROM? Skąd sprzedawca go bierze, czy jest wersją stabilną i czy w przyszłości można go uaktualnić do wersji global producenta? Sklep Google Play jest zainstalowany? Mam nadzieję, że udało mi się sformułować pytania wystarczająco zrozumiale. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Edited November 23, 2016 by niffum Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Custom ROM sprzedawcy czyli śmieć . Jak wyjdzie Global to miflashem sobie go wrzuciszWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts