TeHaCeusz Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Witam. Jestem nowym użytkownikiem xiaomi jak i forum i mam następujący problem. Otoż około 2 tyg temu zakupiłem redmi note 2 używke który miał już zainstalowany trwp 3.0 i root. Ściągnąłem i zainstalowałem najnowszy rom z miui polska wraz z rootem, wklepałem ręcznie imei itd i wszystko ładnie hula. Dziś mi się zachciało aktualizacji więc zrobiłem ją przez updater w telefonie i wywaliło mi trwp (zamiast tego mam mi recovery) oraz root. A w informacjach o telefonie nie ma żadnych zmian, jak przed aktualizacją było miui 8.0.3.0 tak po dalej jest... Chciałbym z powrotem mieć trwp 3.0 oraz root tylko problem w tym ze mam win 10 i nie mam dostepu do kompa z win 7. Spędziłem już 4 godziny na nieudanych próbach więc zwracam się z prośbą o pomoc do bardziej doświadczonych (sam zielony nie jestem, instalacje trwp, custom romow itp itd na samsunagach nie sprawialo mi problemu) Z góry dzięki i pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaro71 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Witam Od jakiegoś czasu instalując aplikacja wymagające dostepu do root nie mogą działać poprawnie.Komunikat Nie można uzyskać praw do dostępu roota. telefon Xiaomi Redmi Note 2 .Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts