marek1014 Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Mam problem z kartą SD na którą wgrałem sobie na komputerze zdjęcia i muzykę. Zdjęcia mogę normalnie potem otwierać a muzyka jest w pamięci wewnętrznej a nie w " Muzyka Play" ani w "Muzyka". Próbowałem różnych kombinacji i bez żadnych efektów. Telefon i karta są nowe. W telefonie jest system MIUI Global 8.01 Stabilna, kupiony w X-Komie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi_k Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 przestaw w ustawieniach miui miejsce przechowywanie muzyki PozdrawiamZ.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1014 Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Dziękuję za poradę , tylko jak to zrobić ? To mój pierwszy kontakt z Xiaomi i nie za bardzo wiem na czym to polega i gdzie szukać ustawień miui. Mam już ponad 63 lata i trudno mi jest cokolwiek w nim znaleźć. Za uprzejmość dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BHBmacieg Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Dla mnie też ten odtwarzacz od xiaomi jest strasznie mało intuicyjny. Polecam Pi music Player z Android marketu. Jest bardzo w porządku, wszystko ładnie posortowane, equalizer w porządku. Nie ma się w zasadzie do czego przyczepić. No i automatycznie wyszukuje muzykę zarówno w pamięci telefonu jak i karcie pamięci. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1014 Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Z konwertowałem pliki muzyki do mp3 i wszystko jest ok. Temat uważam za zakończony, Za porady dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 podłącze się do tego tematu. mam taki problem z sd że nie moge nic na karte skopiować z wewnetrznej. wyłączają mi się dokumenty, to je włączam. Nastepnie daje uprawnienia ale i tak nie moge skopiować. Jakieś pomysły Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Próbowałeś sformatować kartę sd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Tak długo nie szło. Teraz spróbowałem skopiować niby poszło. Dziwne może karta siada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts