penetratore Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 4 godziny temu, abc00 napisał: Ja mam, zero problemów i dużo drobnych transakcji, praktycznie od momentu kiedy mbank do swojej aplikacji dorzucił karty visa. brak root, a w opcjach "portfel nfc z hce", apka sparowana z kontem i w sumie tyle A co z ustawieniami z poziomu aplikacji mBank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Portfel nfc z hce, a nie androidpay wybierz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 nfc z hce - tak, android pay - tak, w apce mbanku zgoda na płatności telefonem + podpięta karta przez kreator Link to comment Share on other sites More sharing options...
otzi Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Czasem płacę przez apkę Android Pay. Mam tam dodaną kredytówkę a debetowa jest zaznaczona w apce mBanku jako domyślna. Wystarczy że kliknę na kartę, którą chcę w danym momencie zapłacić i przykładam telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts