piotr.geekbuying Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 (edited) Hej, Dostałem info o niejasnej ciekawej promocji. Osoby, które w przeciągu ostatnich 90 dni zrobiły zamówienie za minimum 350$ powinny: - Kliknąć linka: - Udostępnić stronę publicznie z jednego z wymienionych kont w serwisach - Wysłać screena z zamówieniem, link do udostępnionej treści oraz numer zamówienia na maila [email protected] Szczegóły tutaj. Edited November 15, 2016 by piotr.geekbuying Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba. Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 To też się liczy jak zapłaciłem w złotówkach a mam płatność w $? XDWydrapane z Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 ... to chyba za 4 sztuki tyle zapłaciłeś XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Chyba już nieaktualne ") "0 left" - a ja właśnie dokupiłem parę rzeczy na GB żeby mieć $350. Kurcze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 2 godziny temu, bartaspoz napisał: Chyba już nieaktualne ") "0 left" - a ja właśnie dokupiłem parę rzeczy na GB żeby mieć $350. Kurcze... To anuluj haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts