groszek Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 (edited) Nie wiem jak wyłączyć wibracje przy pisaniu sms lub na messengerze. Wchodzę w ustawienia -> dźwięk i wibracje -> wibracje przy dotknięciu -> wyłączone a to dalej wibruje. Przy czym jak przełączam na mocne i później na wyłączone to i tak wibruje, ale mocniej. Jak to wyłączyć? Mam Xiaomi Redmi 3s, nie znam się dobrze, więc proszę o wytłumaczenie jak krowie na rowie. + jeszcze gdyby ktoś mnie oświecił w sprawie połączonych dwóch kont gmaila. W sensie mam swój prywatny + uczelniany, jak usunąć ten uczelniany? W sensie nie całkiem, żeby konto zniknęło, tylko z mojego telefonu. Edited November 14, 2016 by groszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szafeczka Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Też mam ten problem przy 5S Plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 W ustawieniach klawiatury zapewne masz wyłączone wibracje przy pisaniu. Ustawienia - dodatkowe ustawienia - język i klawiatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts