piotr.geekbuying Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Dzień się jeszcze nie skończył! Brać, póki ciepłe! REDMI 4 PRO ZA 600 ZIKO A TO WSZYSTKO NA BEZVACIU! Oba modele mieszczą się razem w kwocie 2k PLN. Zostało kilka godzin, ruszać się 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardys Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Ciekawa ta oferta dla Redmi 4 ze SD 625, rozważałem ibg, ale za taką kwotę przełknąłbym brak gwarancji. Airmail zapewne jest na zasadzie może dojdzie, może się zawieruszy i najlepiej brać DHL, a czy podatek wpadnie to już loteria? Jest opcja ubezpieczenia od podatku na geekbuying? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 No napisal przecież ze na bezVaciuWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardys Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Czy mi celni wlepią miałem na myśli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 (edited) @piotr.geekbuying Redmi 4 gray sa juz na stanie? Ile trzeba czekac na wysylke? Bo kolega z watku obok dostal jakis numer trackingowy i date wysylki 11/12/2016. Jaki sredni czas dostawy do Polski w przypadku EU (Tax included)? Slychac cos o dzialaniach w sprawie gwary w PL? Edited November 13, 2016 by Bohyn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted November 13, 2016 Author Share Posted November 13, 2016 (edited) 3 godziny temu, Bardys napisał: Czy mi celni wlepią miałem na myśli A co byś jeszcze chciał płacić jeśli VAT Ci nie wystarcza? 2 godziny temu, Bohyn napisał: @piotr.geekbuying Redmi 4 gray sa juz na stanie? Ile trzeba czekac na wysylke? Bo kolega z watku obok dostal jakis numer trackingowy i date wysylki 11/12/2016. Jaki sredni czas dostawy do Polski w przypadku EU (Tax included)? Slychac cos o dzialaniach w sprawie gwary w PL? Nie ma szarych. A mają być? Od 2 do 7 dni, chyba, że kupiono jako preorder lub z wyraźnie napisaną datą wysyłki. Nie wiem. Przecież to nowa usługa, a w niecałe dwa dni już 15 osób zapytało kiedy w końcu dostanie paczkę... Nie słychać. To spore koszta i nie ma tego w planach. Edited November 13, 2016 by piotr.geekbuying Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmroz Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Kiedy będzie dostępna wysyłka bez VAT np. dla mi5 plus nie m od kilku dni, a za 11h kończy się promocja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 19 godzin temu, gmroz napisał: Kiedy będzie dostępna wysyłka bez VAT np. dla mi5 plus nie m od kilku dni, a za 11h kończy się promocja. Chwilowo nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 (edited) Taka promocja, że dalej nie mają dla mnie telefonu (Mi5S+ Gray, zamówienie złożone 12.11) i nie wiedzą kiedy będzie. Tłumaczą wszystko tym, że produkt jest "extremely popular". Niestety prawdopodobnie skończy się na zwrocie pieniędzy. Edited December 6, 2016 by Nikodem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts