xhubbiex Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Cześć. Rozważam bardzo intensywnie kupno nowego smartfona i potrzebuję waszej pomocy przy wyborze. Myślę o modelach podanych w tytule. 1.Generalnie dla mnie istotnym czynnikiem jest cena, ale jestem skłonny dopłacić, jeżeli któryś z droższych modeli zaoferuje mi coś więcej. 2. Co do Mi5 zastanawiam się, jak u niego będzie z płynnością, zarówno zaraz po zakupie jak i po powiedzmy aktualizacji do wyższej wersji systemu (czy te 3gb to jednak nie będzie za mało). 3. Co do Mi5s to zastanawia mnie po prostu cena za jaką oferowany jest ten smartfon ( w porównaniu z wersją Mi5 4/128). 4. No i ważna jest dla mnie kwestia aparatu, odstrasza mnie trochę brak optycznej stabilizacji w dwóch nowszych wersjach. Przesiadka miałaby nastąpić z LG G2, gdzie obecnie mam 2gb RAMu i to jest jednak za mało (ciągłe przycinki). Liczę na Waszą pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Weź Mi5 4/128, albo 5s Plus 6/128. Z tych będziesz na pewno zadowolony. Mi5 jest już w fajnych cenach terazWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts