SergioKrk Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 (edited) Witam, Mam problem z odblokowaniem Redmi Note 2. Wersja Polska MIUI 7 00.66.00. Postepowalem ze wskazowkami z niniejszego forum i zawsze porces staje na 50% dajac komunikat Nie moze zweryfikowac urzadzenia. Sms z zezwoleniem otrzymalem 24.10.2016r. Dodam ze zmienialem strefy czasowe na Honkong i dalej nic. Probowalem o roznych porach. Używam Win 7 32 bit. Setrowniki mam zainstalowane tj. w trybie normalnym urzadzenie rozpoznawane jako Redmi Note 2 a w trybie Fast Boot jako Android. Bardzo będę wdzięczny za pomoc co zrobić - odrazu mowie ze jestem laikiem w tematach . Pozdrawiam, Sergio Edited November 9, 2016 by SergioKrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 56 minut temu, SergioKrk napisał: Postepowalem ze wskazowkami z niniejszego forum Kłamczuch :P, na forum jest podane, że masz mieć china dev do odblokowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 A od kiedy blokowane są telefony Redmi Note 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 4 godziny temu, Mundi napisał: A od kiedy blokowane są telefony Redmi Note 2? https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
SergioKrk Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Wielki dzięki Majdan12 to samo odpowiedzieli z Chin. Natomiast szanownemu zaawansowanemu ZdunoweX25 dziękuje za reakcje i wierzę, że w przyszłości będzie odpowiadał laikom bez inwektyw, sarkazmów, ironii NAWET W ŻARTACH. Jeszcze raz dzięki za poświęcony czas i uwagę. Mundi - Dzięki również Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts