enemis Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Cześć, czy wymieniał ktoś wyświetlacz w mi4 i jest skłonny podzielić się linkiem do aliexpress? Chciałbym kupić zamiennik dobrej jakości i nie wiem w jaki sposób mogę pośród wszystkich oferowanych aukcji wybrać taką na której nie jest oferowany szrot. Zdaje sobie sprawę, że żaden z oferowanych tam nie dorówna oryginałowi, chciałbym jednak jak najbardziej zbliżyć się jakością. dzięki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Najlepiej brać z dragon-ttWysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
enemis Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 5 minut temu, kulig007 napisał: Najlepiej brać z dragon-tt Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Dziękuje za odpowiedź! Tej strony nie znałem. Cóż, tanio nie jest, ale spodziewałem się, że będę musiał dopłacić względem tych oferowanych po $25 na ali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts