nerwowy Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Działa komuś wsm tool na Mi3, bo u mnie po zainstalowaniu jakiejkolwiek wersji telefon zawiesza się na logo MI. Po przejściu na 2 system można uruchomić wsm, ale nie ma zainstalowanej pierwszej biblioteki i nie działa. Wysłane z mojego MI 3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 WSM nie jest kompatybilny z MI3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerwowy Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 A xposed? Bo nie mogę się nigdzie doczytać Wysłane z mojego MI 3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 MI3 jest na Androidzie 4.3. Mało który mod działa na tym, ponieważ stosunkowo mało osób ma MI3 a tylko na tym jest Android 4.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerwowy Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Ok. Dzięki Wysłane z mojego MI 3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoT Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Jak tam z tą nową wersją WSM? Miał ktoś odwagę przetestować na MI3? Ja nie próbowałem bo na stronce dalej pisze że niekompatybilne z MI3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Komentarze: https://github.com/BurgerZ/WSM-Project/ ... 3afbb3ff0e Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoT Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 No i odebrałeś wszelkie nadzieje ... Choć wciąż pracuje nad tym, wiec może coś z tego będzie. Tyle, że zmiana bazy na kk rzeczywiście może znowu wszystko wydłużyć ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoT Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Jest nowa wersja wsm 2.3.3. Po ostatnich przebojach wolę się upewnić jak to działa na MI3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenek Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 (edited) Mi na 4.4 poszło, możesz spróbować Oczywiście na MIUI 4.5.9 Edited May 16, 2014 by Zenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoT Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Mamy mitools 2.05 jedyna zmiana jaką widzę to w pasku powiadomień po liczbie określającej prędkość pobierania nie ma jednostek typu kb czy mb tylko "Nor..." i coś dalej co już się nie mieści na ekranie. Mi to wygląda na jakiś bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 W mi3 jest opcja układ ikon już w romie, jeżeli chcesz kombinować z opcjami belki z wsm to musisz to dobrze ustawić, żeby nie kolidowało jedno z drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoT Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Podłączał już ktoś WSM (2.3.4) pod najnowsze MIUI dla MI3? Jest na kk 4.4.4 i nie wiem czy jest kompatybilne Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerwowy Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 U mnie wsm działa bez zgrzytów Mi3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoT Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 O ile WSM poszedł ładnie to u mnie Toolsy w zasadzie nie działają. Zamiast loga operatora nie pojawia się nic, wskaźnik procentowy baterii także. Włączanie/wyłączanie nic nie daje. Ktoś też tak ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 A próbowałeś usuń -> zainstaluj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoT Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 @up To pierwsze co zrobiłem Ciekawe, że inne funkcje działają, np. dodatkowe opcje uruchamianie itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Widocznie coś zostało zmienione w ROMie, bo ktoś inny na forum też ma ten problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piootrek Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 testowal ktos z miui 6? jak sie sprawuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 A była aktualizacja do wsm? Wysłane z MI4 W Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Niektóre funkcje działają Należy zachować ostrożność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 a tutaj jest zintegrowany z romem http://foro.miui.es/index.php?topic=9338.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Stara baza Miui6. Chińczycy zmieniali coś w motywach, wiec zapewne moduł do themes nie działa. Szkoda zachodu. Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tysek Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Ja testowałem na MI3 z miui 6 (wydania wrzesień, początek października). 1. Nie działają tematy (theme), 2. Większość opcji mi-tools, przełączania 2g/3g z inteli działa. Ale czytałem ostatnio na en.miui.com, o xposed, który ponoć działa na w3 z kk, ktoś próbował ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) ZduneX25 już pisał o tym, że używa xposed: http://miuipolska.pl/forum/topic/3924-immersive-statusbar/ Tu masz info: http://en.miui.com/thread-55693-1-1.html Edited October 30, 2014 by keiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0mi Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 (edited) Działa już moduł themes pod xposed? Edited November 5, 2014 by T0mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Nie, on już działał nie będzie BurgerZ powiedział, że kończy na czas nieokreślony z wsm i modułami, wrzucił źródła, więc możecie się bawić na własną rękę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Zdunex25, to co piszesz jest straszne. Wsm to chyba jedno x najlepszych narzędzi jakie kiedykolwiek powstało na telefon czyli z każdą kolejną aktualizacją miui możemy spodziewać się wyłączeniem jakiejś funkcjonalności wsm tudzież mitools. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Samo Xposed ma pełne wsparcie miui, więc tracicie jedynie moduł MiTools i MiThemes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 To jakie moduły można używać w Xposed pod MIUI6? Ja mam obecnie tylko Immersed Statusbar, o którym już pisałeś. Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 xRenamer - zmiana nazw aplikacji na własne AppSettings - kontrola dpi wybranych aplikacji, języka (są apki gdzie po polsku jest 5 linijek) to zmieniam całą apkę na en, ukrywanie belki w wybranych aplikacjach (czyt. fullscreen) itp) CrappaLinkis - by się otwierało wszystko w natywnych aplikacjach samo z siebie działa też ten multiwindow czy halo, ale to słabe jest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piootrek Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Bardzo ciekawe Zdune, przetestuje. Ja uzuwam jeszcze: Amplify - kontrola wakelockow, ScreenOffAnimation - wiadomo, XHangouts - do edycji hangoutsow, YouTube AdAway - wiadomo . Szkoda, ze No Lock Home nie dziala. To swietny pomysl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 w 4.10.17 bo dodaniu bibliotek mam bootloopa na mi2s:-( z początku myślałem że to przez greenify i zamrażanie aplikacji systemowych, ale nawet po wyłączeniu i usunięciu cały czas ten sam problem. I teraz skacze z pierwszego na drugi system, eh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piootrek Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 tez tam mialem. uzywasz xposed czy wsm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 używam wsm a w nim mi tools, a żeby działał mitools trzeba załączyć biblioteki xposed (jeśli źle to rozumiem to mnie oświećcie). Nie wytrzymam tego veepa przy podgłaszaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts