Jump to content

Wsm tools

nerwowy

Recommended Posts

Działa komuś wsm tool na Mi3, bo u mnie po zainstalowaniu jakiejkolwiek wersji telefon zawiesza się na logo MI. Po przejściu na 2 system można uruchomić wsm, ale nie ma zainstalowanej pierwszej biblioteki i nie działa.

Wysłane z mojego MI 3W

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Mamy mitools 2.05 jedyna zmiana jaką widzę to w pasku powiadomień po liczbie określającej prędkość pobierania nie ma jednostek typu kb czy mb tylko "Nor..." i coś dalej co już się nie mieści na ekranie. Mi to wygląda na jakiś bug

• 2 months later...

O ile WSM poszedł ładnie to u mnie Toolsy w zasadzie nie działają. Zamiast loga operatora nie pojawia się nic, wskaźnik procentowy baterii także. Włączanie/wyłączanie nic nie daje.

Ktoś też tak ma?

• 1 month later...
  • 1 month later...

Ja testowałem na MI3 z miui 6 (wydania wrzesień, początek października). 

1. Nie działają tematy (theme), 

2. Większość opcji mi-tools, przełączania 2g/3g z inteli działa. 

Ale czytałem ostatnio na en.miui.com, o xposed, który ponoć działa na w3 z kk, ktoś próbował ?

Zdunex25, to co piszesz jest straszne. Wsm to chyba jedno x najlepszych narzędzi jakie kiedykolwiek powstało na telefon :-( czyli z każdą kolejną aktualizacją miui możemy spodziewać się wyłączeniem jakiejś funkcjonalności wsm tudzież mitools.

xRenamer - zmiana nazw aplikacji na własne

AppSettings - kontrola dpi wybranych aplikacji, języka (są apki gdzie po polsku jest 5 linijek) to zmieniam całą apkę na en, ukrywanie belki w wybranych aplikacjach (czyt. fullscreen) itp)

CrappaLinkis - by się otwierało wszystko w natywnych aplikacjach samo z siebie

działa też ten multiwindow czy halo, ale to słabe jest

• Like 1

Bardzo ciekawe Zdune, przetestuje.

Ja uzuwam jeszcze:

Amplify - kontrola wakelockow,

ScreenOffAnimation - wiadomo,

XHangouts - do edycji hangoutsow,

YouTube AdAway - wiadomo ;).

Szkoda, ze No Lock Home nie dziala. To swietny pomysl.

w 4.10.17 bo dodaniu bibliotek mam bootloopa na mi2s:-(

z początku myślałem że to przez greenify i zamrażanie aplikacji systemowych, ale nawet po wyłączeniu i usunięciu cały czas ten sam problem. I teraz skacze z pierwszego na drugi system, eh..

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...