SajmonMi4c Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym sklepem? Wydaje się, że to nowy sklep na rynku ale ceny są zabójcze!!!! Do 6 grudnia wszystkie telefony -200zł. Nawet wysyłka z Polski a nie ściągany z Chin po zamówieniu. Chce zamówić Redmi 3s dla siostry i to niezła okazja za 336zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Ten sklep to lipa, nie kupuj tam, chyba że chcesz wtopić 336 PLN.Tapnięte z Lenovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SajmonMi4c Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 a co jest z tym nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 I nic nie zwróciło twojej uwagi po wejściu na tę stronę? Otwórz stronę byle jakiego sklepu internetowego i porównaj informacje począwszy od regulaminu itd.To oszust. Próbował kilka dni temu założyć taki sam temat tu na forum i na telchina.pl.Jak wyślą za pobraniem z opcją sprawdzenia paczki przed odbiorem to można próbować. Taptalk HM Note 1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
SajmonMi4c Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Właśnie jakby było za pobraniem to bym się nie martwił. Trzeba przelew zrobić i to już różnie może być dlatego chcę poznać opinię innych. Tomek a o kim mówisz że oszust bo jakoś nie do końca rozumiem twojej wypowiedzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Niektórym widzę to się całkiem mózg wyłącza jak zobaczą parę złoty taniej. 3s-a nawet za tyle w Chinach nie kupiszWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Mózg to bym jeszcze jakoś zrozumiał ale niektórym to się instynkt samozachowawczy nawet wyłącza. A potem płacz i lament. Taptalk HM Note 1s 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon34 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Niech się uczą na własnych błędach, może zmądrzeją. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SajmonMi4c Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Przecież dlatego pytam innych o co chodziz tym sklepem. Właśnie wydawało mi się to niemożliwe i badam temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Jakbyś przeczytał jakikolwiek poradnik na temat zakupów w sieci to nie założył byś tematu. Ogólne zasady obowiązują zawsze niezależnie od tego co i gdzie chcemy kupić. Takimi pytaniami typu co z tym sklepem jest nie tak, to robisz wrażenie "właściciela" tego fake sklepu, który próbuje za wszelką cenę zrobić trochę rozgłosu wokół swojej "pułapki".Taptalk HM Note 1s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SajmonMi4c Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Ez kolego, barezo dużo kupuje w sieci i póki nie miałem żadnych problemów z jakimiś fejkami czy oszustwami. Ten sklep wrzucił swoją ofertę na grupę na fb gdzie ludzie z Lublina i okolicy sprzedają różne rzeczy. Widać że to jakiś świeży sklep dlatego pytam innych o radę. Na pewno nic tam raczej nie kupię, to bardziej mojej siostrze zależało bo to dla niej telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Eeee no jak jest na FB to spoko Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 No to trzeba było tak od razu, że FB, Lublin itd. Ja rozumiesz to z takiej podlubelskiej wioski jestem i nie kumam za bardzo tych klimatów typu fejsy, snapy czaty czy grupy jakieś. Gdzieś w tym wszystkim się zagubiłem. Pójdę dzieci podpytam może mnie naprowadzą jakoś.Taptalk HM Note 1s 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Sklep i jego wersja .eu został zgłoszony do ABC Data i Xiaomi. Zostanie zdjęty ze świata. Adres jest podróbką i ściemą. Zamykam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts