jacyj23 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 (edited) Mi5s Plus kupiony na ibuygou - mam go 2 dni. Bootloader odblokowany, wgrany xiaomi.eu_multi_MI5SPlus_6.10.20_v8-6.0 po raz pierwszy. Od początku, po wgraniu TWRP natrium, czasami mam tak, że ekran nie działa-dotyk, po wejściu w TWRP. Czasami jest OK. Telefon zrotowałem w TWRP. TWRP wgrywałem 2 razy dla pewności i jakoś z tym żyję licząc na kolejną wersję TWRP. Teraz jak jest aktualizacja romu na 6.11.3 to z poziomu -aktualizacja- wyrzuca mnie do TWRP. Czy tak powinno być ? Jak puszczam aktualizację przez TWRP to pisze, że nie może bo mój fon to capricorn czyli Mi5S !!! Puściłem aktu po raz trzeci. wywaliło mnie do TWRP po chińsku i ekran nie działał. Jeszcze raz wgrałem ADB TWRP. Rom się nie zaktualizował Możecie coś poradzić ? Edited November 6, 2016 by jacyj23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacyj23 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Na tym TWRP dla Mi5 plus - natrium poszła aktualizacja i piszą że nie będzie zamrażania ekranu w TWRP. To TWRP z linków w naszym portalu ma jakieś błędy niestety. https://mega.nz/#!jkl1hIyA!OWz35rgRhYB1d7g6FBpj2ASM-8mi7nkpLHw4HKzRXPo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Ja już instalowałem na swoim po poprawce tydzień temu. Link był na xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
stan48 Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Potwierdzam, TWRP ma jakieś błędy instalacja nie mogła się zakończyć a szła dobrze i pod koniec niby już zainstalowane a niedokonczone gdyby nie odblokowany BLD to byłyby problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djs Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 U mnie instalacja ZCX-TWR-3.0.2-X-MI5SPlus-Natrium-16.10.23 poszła bez problemu i wszystko działa prawidłowo. Jeżeli masz z nią problem to ukazała się nowa wersja twrp ZCX-TWR-3.0.2-X-MI5SPlus-Natrium-16.12.26. Może z nią u ciebie wszystko pójdzie jak powinno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts