soulfly777kris Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 WITAM Ostatnio zakupiłem na aliexpres wyświetlacz do Mi3 i po jego zamontowaniu zacząłem go oczywiście sprawdzać i okazało się że po wybraniu zimnych kolorów ekran przestaje działać (działa tylko fastboot i TWRP) do ponownego działania trzeba instalować odnowa system przez TWRP. Sprawę zgłosiłem oczywiście sprzedawcy a on wyjechał mi z takim tekstem że większość ekranów z tego modelu tak ma i jest to wina firmy Xiaomi a nie jego wiec potrzebuję Waszej pomocy czy komuś z Was też zdarzyła się taka awaria. Tekst sprzedawcy : "Dear friend, i checked the internet and found many users of Xiaomi got such problem too. So I think you may need to ask the Xiaomi company for help. Or you can try to check it with your old one see how is that going. ok?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 kupowałeś na Ali? jesli tak to na 99% podróba. moj na przykład czasem błyska na rogach jak jest białe tło Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulfly777kris Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 Dzięki "Edek" za info bo sprzedawca z Ali zapierał się że to oryginał a teraz wiadomo że to tylko podróba. Jeszcze sprzedawca zwalał winę na firmę Xiaomi że to ich wina a okazuje się że to ściema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts