penetratore Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Witam Czy po tych wszystkich aktualizacja i tel które wyszły od czasu pierwszego pojawienia się MI4 czy ten telefon jest dalej godny polecenia. 120$ (+ew vat) to nie dużo jak za flagowca. Dla osoby która przesiada się z Moto G 2013 to chyba dobry wybór? Jakie jest wasze zdania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jochny16 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Ja po przesiadce z Redmi 1S jestem zachwycony. Posiadam wersje 3/64gb. Wszystko działa płynnie i bez przycięć. Co do miui to nie wiem jak ze stabilnością, ja używam Cm13 i jestem zadowolony. Za 120$ ciężko według mnie znaleźć coś lepszego z tym procesorem i wykonaniem. Ja polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetratore Posted November 1, 2016 Author Share Posted November 1, 2016 za 120$ to bedzie niestety tylko 2GB/16GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jochny16 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Pomimo to uważam, że to dobry wybór. Możesz również zerknąć na mi4c 2/16gb tylko na jego temat to niewiele wiem bo nie posiadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetratore Posted November 1, 2016 Author Share Posted November 1, 2016 Ma jeden minus ... nie ma radia FM a to niewybaczalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Moja dziewczyna ma Moto G, bo jej oddałem, a ja mam Mi4. Na pewno aparat 100 razy lepszy, w końcu te zdjęcia jakoś wyglądają, jest metalowa ramka dookoła, więc wygląda ładnie, chociaż Moto G też dosyć elegancko wygląda, pamięci dwa razy więcej (ja w Moto miałem 8GB) i RAMu, co przekłada się na działanie, na Mi4 nic mi nie muli, bateria na 6.10.13 wytrzymuje około 5,5h SOT przy jednym dniu używania. Dla mnie przesiadka mega na plus. No i właśnie stosunek cena - jakość jest rewelacyjny. Co śmieszne Moto G w rękach dziewczyny też śmiga super, ostatnio spojrzałem, a tam 3 dni na baterii, u mnie nigy tyle nie wytrzymała. No może ona nie korzysta z różnych programów, ale z komunikatorów już tak, a zdawało mi się, że to one sporo zjadają baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 (edited) Moje Mi 4 kupiłem w maju w IBG wysyłkowo. Potem kupiłem w Polsce w Technosie jeszcze raz Mi 4 i Redmi 3. Poza tym co napisano już powyżej, warto dodać, że tutaj nie musisz nic kombinować z odblokowywaniem bootloadera. Na tym telefonie możesz od razu instalować MIUI Polska, CM 13, nawet Windows Mobile. Śmiga to pięknie, nie sypie się, nie wiesza. Mój model to 2/16 i nie doświadczyłem żadnych problemów z pamięcią. No i ma Radio FM. Edited November 2, 2016 by Tomasz Petrycki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts