adamcz Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Który z tych telefonów jest lepszy? Nie pytam tylko o wydajność ale również o takie aspekty jak aparat czy wytrzymałość telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Podstawowy minus p9lite w PL jest taki że ma 2GB RAM więc porównując go do tej samej wersji redmi note 3 pro przeplacasz praktycznie 2xtyle.Xiaomi kosztuje 130$. Za 160$ masz już wersje 3/32. Aparat w rn3pro jest ciut gorszy,ale przepaści nie ma. Wytrzymałość- ciężko stwierdzić. Po moich przygodach z huawei/honor stwierdzam że mają kruche digitizery na wyświetlaczu. Praktycznie co upadek to pajęczyna. Jak jest w p9 lite nie wiem, odpuściłem tą markę jak się zaczęła cenić Za takiego p9lite w momencie premiery można było kupić mi5Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Potwierdzam p9 ma kruche digitizery. Koledze upadł i cały się rozsypał. A nie był to jakiś wielki upadek. Generalnie redmi note 3 będzie lepszym wyborem.Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts