Rantar Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 hej. Dopiero zaczynam przygode z MIUI wiec nie wszystko jeszcze rozumiem. Pojawiły sie dwa problemy i mam nadzieje ze wy mi pomożecie Posiadam MIUI 8 w wersji 6.10.27 1. Jak nadać pin do karty sim. Wymieniłem karte sim w PLAY na nanosim i jest ona bez PINU. W opcjach jakos nie moge doszukać sie odpowiedniej opcji. 2. Mam włączona taką opcję, że gdy przejade palcem od dołu w góre na pulpicie to automatycznie odpala sie wyszukiwarka.... niestety ta fabryczna od Xiaomi. Da sie wyłączyć ten skrót albo zmienić tak żeby uruchamiał sie chrome ? Z góry dziękuje za wskazówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon34 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 1. Ustawienia - system i urządzenie - dodatkowe ustawienia - prywatność. 2. To jest wyszukiwarka ogólna, jak wyszukasz coś na niej w Google i klikniesz to otworzy się w chrome. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
paveu Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 2. Xposed i moduł xMiui oferuje ustawienie dowolnej aplikacji w miejsce wyszukiwarki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts