Mattteuszzz 0 Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 (edited) Witam koledzy, chciałbym poradzić się was w temacie zakupu Xiaomi. Zakup planuję przez IBG. Na telefon planuję przeznaczyć do 1000 zł. Interesują mnie 3 modele jak w temacie, mi4s, mi4c, redmi 3s pro (wszystkie w wersji 3/32-64gb). Dodatkowo, zależy mi na: - solidnym wykonaniu (patrzyłem na videorecencje mi4s to ponoć bardzo słaba obudowa razem ze szkłem na wyświetlaczu?) - ładnych zdjęciach - dobrej baterii - aby tel po czasie nie zawieszał się - na wygodnym użytkowaniu (pisanie sms) - dobrej obsłudze LTE i GPS Proszę o wasze opinie na temat tych modeli, a także innych (lepszych?) w tej cenie. Który model wybrać? Z góry dzięki! Edited November 1, 2016 by Mattteuszzz Link to post Share on other sites
Guest dobot Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Kolego, czy wybrałeś telefon? Jak tak to proszę napisz jaki bo też mam dylematy Link to post Share on other sites
XiaoRén 66 Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Mi4s jest praktycznie niedostępny, na ibg to już od dawna go nie ma.Mi4c 3/32 na ibg też nie kupisz, jest tylko 2/16 w kolorach żółty lub różowy.Fajnie, że uważnie przejrzałeś oferty zanim zadałeś pytanie .Jeżeli nie odstraszy cię 5,5" poleciłbym redmi pro (do 1000 można wyłapać spokojnie wersje 3/64). Ewentualnie redmi note 4, ale redmi pro raczej się bardziej opłaca. Jak mieszkasz na wsi i zależy ci aby mieć lte (band 20/800 mHz) to bierz redmi note 3 pro se (kate). Ale niektórych może odstraszać jego 'mydelnicowatość'Jak chcesz coś mniejszego to zostaje redmi 4 (3/32 wyłapiesz poniżej 1000 i jeszcze ci sporo zostanie), redmi 3s/x.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to post Share on other sites
Recommended Posts