cga Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 witam, konto założyłem na maila z onetu kilka lat temu przy okazji krótkiego romansu z portem MIUI na S3. ponad rok temu kupiłem RN2 i niedawno udało mi się zalogować w telefonie na to konto. teraz chcę się przesiąść na nowego RN3 i mam kłopot. znam login, hasło i mam dostęp do maila na którego założyłem konto. przy logowaniu ciągle woła mi o weryfikacje i wysyła maila z kodem ale na onet nic nie dochodzi - nie wiem czy to jakiś główny filtr a-spam czy w ogóle kody są nie wysyłane. obecnie na telefonach próby logowania/ wylogowania z konta oraz logowanie na www ciągle kończy się na próbie weryfikacji. nie wiem czy zakładać nowe konto na inny mail czy co?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon34 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Napisz maila do nich najlepiej. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 WAŻNE: pisz na ten adres [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts