tymart 0 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Mam problem. Po wgraniu nowej aktualizacji telefon wyrzuca mi komunikat "Nieprawidłowe ID urządzenia: null. Bez poprawnego ID urządzenia niektóre funkcje chmury mogą być niedostępne". Czy ktoś może wie jaka może być przyczyna i jak to naprawić? Komunikat jest upierdliwy bo pojawia się co minute Model Xiaomi Redmi Note4 z góry dzięki Link to post Share on other sites
PaRa 0 Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Udało się rozwiązać problem ? Link to post Share on other sites
seaner 0 Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 poaktualizacji GLOBAL 6.12.29 mam to samo ;/ do tego telefon nie widzi karty SIM. Jakieś propozycje?? Link to post Share on other sites
Grzegorz Huber 2 Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Ja dziś zrobiłem update na 12.29 i po ponownym uruchomieniu brak karty sim i brak WiFi. Przywrócenie z backupu to samo i ogólnie FC na wszystkim co mozliwe. Pobrałem jeszcze raz ten update, ale już przez komputer, zrobiłem przywracanie ustawień fabrycznych na przywroconej kopii i ponownie wgrałem przez twrp wersję 12.29 i telefon ożył. Dziwne Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts