Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

zainstalowałem xiaomi.eu i nie działa mi playstore... próbowałem przeinstalować everything, usunac konto xiaomi, zmienic permissions dla appek google, usunac cache i date...kompletnie nic nie pomaga... każdą apka pobiera mi się trzy razy a potem error 907/963, nie mam pojecia co zrobić... ;/

Pozdrawiam serdecznie
  • 4 weeks later...
Posted

Witam wszystkich! Słuchajcie mam problem ze swoim Xiaomi Redmi Pro. Otóż chciałem sobie zainstalować na nim Sklep Play ( by móc instalować inne aplikacje) i znalazłem rzekomo "chińską" wersję tego sklepu play. Próbuje ją zainstalować ale w ostatnim momencie (tj, 99% ) coś mi wyskakuje że niby nie da rady i na tym się kończy cała instalacja. Może mi ktoś powiedzieć o co kaman? 

Posted
4 minuty temu, maciety120 napisał:

A to xiaomi.eu to jest jakiś odpowiednik Sklepu Play?

Nie. Xiaomi.eu to rom i jedyny właściwy na ten smartfon w danej chwili, z językiem polskim, ze sklepem Play, z usługami Google, i bez Chińskiego syfu

Posted
15 minut temu, igoor1983 napisał:

tak instaluje się - https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/

przeczytaj, jak sobie poradzisz sam to ok jak uważasz ze sobie nie poradzisz to zagadaj do Acida na forum , wyślesz mu tel do Wrocka i za pare groszy ci to wgra

Niestety, ale po tych pytaniach myślę że jednak sobie nie poradzi, ucegli telefon i będą kolejne pytania. @maciety120 daj komuś z bliska lub tak jak napisał @igoor1983 wyślij do fachowców :)

Posted

Wojtekmarchewka masz rację, niestety kiepsko się orientuje w tych tematach. Ale i tak dzięki wielkie za odpowiednie nakierowanie mnie na dalszą pomoc. Pozdro

• mrosi locked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...