Jump to content

Słuchawki Xiaomi jakie i gdzie kupić?

Kubala94

Recommended Posts

Szukam słuchawek dokanałowych marki Xiaomi do mojego Xiaomi Redmi 3s cena do 150 zł. Jakie polecacie i gdzie kupić? Widziałem na allegro np.  Xiaomi PISTON IRON HYBRID , tylko boję się trochę podróbek.. chyba ze macie jakiś zaufanych sprzedawców na allegro albo jakiś inny sklep godny polecenia. Z góry Dzięki.

• 4 weeks later...
Dnia 28.10.2016 o 23:11, wojtekmarchewka napisał:

Ja jestem zaufanym sprzedawcą :D, ale niestety w tej chwili nie mam słuchawek Xiaomi , kupuj tutaj http://allegro.pl/sluchawki-xiaomi-piston-hybrid-iron-fv23-wawa-i6293771741.html

Masz niską cenę oraz pewność oryginału

potwierdzam, kupiłem z linku i jest ok, słuchawki godne polecenia.

• 4 weeks later...
1 godzinę temu, Redmi3s PRO napisał:

Tak oryginalne, te co podałeś to najnowszy model Xiaomi, ze zmienionym pilotem na plus (każdy przycisk oddzielny i bardziej wyczuwalny) większą wagą o 3 gramy, z tą samą mocą 5mW, z większym pasmem przenoszenia  40kHz vs 20kHz, z mniejszą  czułością 98dB vs  101dB  w zestawie jest pokrowiec, no i cena większa. Po świętach powinny być u mnie i będę miał kilka sztuk w sprzedaży także zapraszam chętnych na Priv :D 

11 godzin temu, wojtekmarchewka napisał:

Tak oryginalne, te co podałeś to najnowszy model Xiaomi, ze zmienionym pilotem na plus (każdy przycisk oddzielny i bardziej wyczuwalny) większą wagą o 3 gramy, z tą samą mocą 5mW, z większym pasmem przenoszenia  40kHz vs 20kHz, z mniejszą  czułością 98dB vs  101dB  w zestawie jest pokrowiec, no i cena większa. Po świętach powinny być u mnie i będę miał kilka sztuk w sprzedaży także zapraszam chętnych na Priv :D 

Hej, obecnie cena jest taka sama jak twoich wystarczy kod użyć, nawet tańsze są o kilka groszy, tylko na dostawę długo się czeka, dziękuje za wyjaśnienie

10 minut temu, Redmi3s PRO napisał:

Hej, obecnie cena jest taka sama jak twoich wystarczy kod użyć, nawet tańsze są o kilka groszy, tylko na dostawę długo się czeka, dziękuje za wyjaśnienie

Ja w tej chwili nie mam żadnych :D , a czekam właśnie na te najnowsze :P, bo te co podałem linka chłopakom , to na BG możesz dostać za ok 90 zł, ale tak jak piszesz tam się czeka bardzo długo na nadanie oraz wysyłkę

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Dual-Drivers-Wired-Control-Earphone-Headphone-With-Mic-p-1010328.html?rmmds=search

5 minut temu, Redmi3s PRO napisał:

a ile się na przesyłkę tam czeka, i którą opcje wybrać najlepiej ?

Szybsza będzie ta druga, a co do opłaty ewentualnego Vatu ryzyko praktycznie te same, ten sklep to loteria, piszą że mają na stanie, i jak jest dobrze to w kilka dni wyślą, ale równie dobrze mogą przeciągać wysyłkę bo faktycznie nie mają na stanie, lub przepraszają że nie mają i proponują co innego

Edited by wojtekmarchewka
  • Like 1

1 minutę temu, wojtekmarchewka napisał:

Szybsza będzie ta druga, a co do opłaty ewentualnego Vatu ryzyko praktycznie te same, ten sklep to loteria, piszą że mają na stanie, i jak jest dobrze to w kilka dni wyślą, ale równie dobrze mogą przeciągać wysyłkę bo faktycznie nie mają na stanie, lub przepraszają że nie mają i proponują co innego

OK, dziękuje za wyjaśnienie :)

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...