Kubala94 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Szukam słuchawek dokanałowych marki Xiaomi do mojego Xiaomi Redmi 3s cena do 150 zł. Jakie polecacie i gdzie kupić? Widziałem na allegro np. Xiaomi PISTON IRON HYBRID , tylko boję się trochę podróbek.. chyba ze macie jakiś zaufanych sprzedawców na allegro albo jakiś inny sklep godny polecenia. Z góry Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Ja jestem zaufanym sprzedawcą , ale niestety w tej chwili nie mam słuchawek Xiaomi , kupuj tutaj http://allegro.pl/sluchawki-xiaomi-piston-hybrid-iron-fv23-wawa-i6293771741.html Masz niską cenę oraz pewność oryginału Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubala94 Posted October 28, 2016 Author Share Posted October 28, 2016 Dzięki za info , już ktoś tutaj na forum chyba polecał tego sprzedawce. Dobrze wiedzieć Może u niego kupię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomayw Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Dnia 28.10.2016 o 23:11, wojtekmarchewka napisał: Ja jestem zaufanym sprzedawcą , ale niestety w tej chwili nie mam słuchawek Xiaomi , kupuj tutaj http://allegro.pl/sluchawki-xiaomi-piston-hybrid-iron-fv23-wawa-i6293771741.html Masz niską cenę oraz pewność oryginału potwierdzam, kupiłem z linku i jest ok, słuchawki godne polecenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubala94 Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Też już zakupiłem z podanego przez wojtekmarchewka linka , ok, spoko działają. Mogłem w sumie napisać o tym wcześniej;p Temat właściwie do zamknięcia, chyba , że ktoś chce się jeszcze wypowiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Hej, mam pytanie czym się one różnią od tych http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?rmmds=cart Oba są oryginalne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 1 godzinę temu, Redmi3s PRO napisał: Hej, mam pytanie czym się one różnią od tych http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?rmmds=cart Oba są oryginalne? Tak oryginalne, te co podałeś to najnowszy model Xiaomi, ze zmienionym pilotem na plus (każdy przycisk oddzielny i bardziej wyczuwalny) większą wagą o 3 gramy, z tą samą mocą 5mW, z większym pasmem przenoszenia 40kHz vs 20kHz, z mniejszą czułością 98dB vs 101dB w zestawie jest pokrowiec, no i cena większa. Po świętach powinny być u mnie i będę miał kilka sztuk w sprzedaży także zapraszam chętnych na Priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 11 godzin temu, wojtekmarchewka napisał: Tak oryginalne, te co podałeś to najnowszy model Xiaomi, ze zmienionym pilotem na plus (każdy przycisk oddzielny i bardziej wyczuwalny) większą wagą o 3 gramy, z tą samą mocą 5mW, z większym pasmem przenoszenia 40kHz vs 20kHz, z mniejszą czułością 98dB vs 101dB w zestawie jest pokrowiec, no i cena większa. Po świętach powinny być u mnie i będę miał kilka sztuk w sprzedaży także zapraszam chętnych na Priv Hej, obecnie cena jest taka sama jak twoich wystarczy kod użyć, nawet tańsze są o kilka groszy, tylko na dostawę długo się czeka, dziękuje za wyjaśnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 10 minut temu, Redmi3s PRO napisał: Hej, obecnie cena jest taka sama jak twoich wystarczy kod użyć, nawet tańsze są o kilka groszy, tylko na dostawę długo się czeka, dziękuje za wyjaśnienie Ja w tej chwili nie mam żadnych , a czekam właśnie na te najnowsze , bo te co podałem linka chłopakom , to na BG możesz dostać za ok 90 zł, ale tak jak piszesz tam się czeka bardzo długo na nadanie oraz wysyłkę http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Dual-Drivers-Wired-Control-Earphone-Headphone-With-Mic-p-1010328.html?rmmds=search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Ten, link co podałem, tam jak dodasz do koszyka i wpiszesz reyesHyPro kod, to sie cena obniża do 92,20 zł 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 (edited) 7 minut temu, Redmi3s PRO napisał: Ten, link co podałem, tam jak dodasz do koszyka i wpiszesz reyesHyPro kod, to sie cena obniża do 92,20 zł To nie ma co się zastanawiać i brać nowszy model Ja kupiłem na Gerabest i niestety drożej Edited December 19, 2016 by wojtekmarchewka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 2 minuty temu, wojtekmarchewka napisał: To nie ma co się zastanawiać i brać nowszy model Ja kupiłem na Gerabest i niestety drożej a ile się na przesyłkę tam czeka, i którą opcje wybrać najlepiej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 (edited) 5 minut temu, Redmi3s PRO napisał: a ile się na przesyłkę tam czeka, i którą opcje wybrać najlepiej ? Szybsza będzie ta druga, a co do opłaty ewentualnego Vatu ryzyko praktycznie te same, ten sklep to loteria, piszą że mają na stanie, i jak jest dobrze to w kilka dni wyślą, ale równie dobrze mogą przeciągać wysyłkę bo faktycznie nie mają na stanie, lub przepraszają że nie mają i proponują co innego Edited December 19, 2016 by wojtekmarchewka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi3s PRO Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 1 minutę temu, wojtekmarchewka napisał: Szybsza będzie ta druga, a co do opłaty ewentualnego Vatu ryzyko praktycznie te same, ten sklep to loteria, piszą że mają na stanie, i jak jest dobrze to w kilka dni wyślą, ale równie dobrze mogą przeciągać wysyłkę bo faktycznie nie mają na stanie, lub przepraszają że nie mają i proponują co innego OK, dziękuje za wyjaśnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts