Aleks Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Witam, Mam problem z automatycznym nagrywaniem rozmów na telefonie Redmi Note 3. Miui 8 6.8.4 (w najbliższym czasie zaktualizuję). Z tego co wyczytałem jest możliwość nagrywania wszystkich rozmów za pomocą dyktafonu, sam widziałem na telefonie Redmi Note 3 pro że coś takiego dziala. Ale mimo poszukiwań nie odlalazlem możliwości uruchomienia tej opcji. Ma ktoś doświadczenie w tej kwestii? Wie gdzie szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Telefon -> Ustawienia (przytrzymać dłużej przycisk menu) -> Nagrywanie połączeń Można tez dotrzeć poprzez: Ustawienia -> Systemowe -> Telefon -> Nagrywanie połączeń 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Posted October 28, 2016 Author Share Posted October 28, 2016 (edited) Telefon przechodzi do wyszukiwarki Google, jest jakiś inny sposób? Lub zmiana domyślnego miejsca po przytrzymaniu przycisku menu? Edited October 28, 2016 by Aleks Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Drugi sposób, który podałem też nie działa ? 29 minut temu, Aleks napisał: zmiana domyślnego miejsca po przytrzymaniu przycisku menu? Ustawienia -> Dodatkowe ustawienia -> Przyciski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Posted October 28, 2016 Author Share Posted October 28, 2016 Drugi sposób działa, dzięki Problem rozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts