longersrc Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Czesc Chce kupic jeden z tych telefonow. Zalezy mi na na dual sim i ta mozliwosc bedzie przeze mnie wykorzystywana. 3s Pro ma 32GB wbudowanej pamieci, ale czytajac rozne recenzje lepiej wychodzi zwykla "trojka". Jakis cudow nie bedzie na telefonie, jakies podstawowe aplikacje (ok. 20-25), nawigacja offline, no i jakies zdjecia. Muzyki brak. Dodatkowo 3s Pro nie mozna jeszcze kupic w oficjalnym sklepie w Polsce w porownaniu do 3S (xkom.pl). Pytanie brzmi ktory telefon polecacie bardziej? I jesli 3s Pro to mozecie wskazac link gdzie bezpiecznie kupic? Dzieki, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Bezpiecznie i sporo taniej np Goldway na Aliexpress albo IBG. Ten drugi ma opcję na 24mies gwarancje realizowaną w PL. Wyjdzie taniej 3/32 niż 2/16 z xkomWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts