Domelos16 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 (edited) Witam serdecznie, Dzisiaj kurier dostarczył mi RN3 w wersji Pro Prime . Mam pytanie odnośnie dziwnego brzęczenia wydobywającego się z okolic aparatu podczas trzęsienia telefonem, kładzeniem go na powierzchnie, czy też pisaniem (wibracje również powodują te brzęczenie). Jest to normalne? Z tego co trochę poczytałem odpowiedzialne za to jest optyka aparatu. A czy wy w swoich RN3 macie coś podobnego? Czy też pakować i odsyłać telefon na gwarancję? Edited October 21, 2016 by Domelos16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon34 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Kate to wersja SE a nie prime. Nie mam takiego brzęczenia, posiadam rn3pp kenzo. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrk87 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Jak potrzasne telefonem specjalnie mocno to cos tam slysze, ale jest to minimalne. Normalnie nic nie slysze przy uzytkowaniu i pewnie nic bym nie uslyszal Link to comment Share on other sites More sharing options...
jestemsuper Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Mi nic nie brzęczy, ale z kolei ugina mi się dolna część obudowy przy porcie micro usb, jak nawet delikatnie przycisnę. Taki chyba urok chińskich telefonów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 U mnie brzęczało dość głośno na początku 2 dni od zakupu a teraz spokój chyba że mocno potrzasne to delikatnie słychać to pewnie optyka w apracie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts