KamQiX Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Witam. Mam pewien problem z systemową aplikacją Motywy. Otóż nie ma w niej możliwości ustawiania "własnego" motywu. Gdy usuwam dane tej aplikacji wtedy mam taką możliwość natomiast już przy drugim jej uruchomieniu ta możliwość znika jakby aplikacja sama się aktualizowała w tle. Jest mi to potrzebne gdyż ikonki które są w motywie który mi się podoba mi nie odpowiadają więc chciałbym wybrać inne. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 W motywach klikasz ikonkę ludzika w lewym górnym logu i wybierasz własne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamQiX Posted October 17, 2016 Author Share Posted October 17, 2016 Niestety nie mam tam nic takiego. A w "moje motywy" są tylko motywy które pobierałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon34 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Źle wszedłeś albo masz stare miui. Ten w lewym górnym rogu. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamQiX Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Mam Miui Global 7.3.7.0 MHRMIDE. Klikam dokładnie w to co zaznaczyłem teraz na screenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Bo to opcja z xiaomi.eu. W globalu i china musisz wyczyścić dane aplikacji i wtedy znowu na moment się pojawi ta opcja. Chyba, że wyłączysz neta, bo aplikacja motywy pobiera zawartość z sieci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon34 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Uroki globala Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Skoro wymysl xiaomi.eu to czemu na china jest? No właśnie nie wiem, coś mi się widocznie ubzdurało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 W miui 7 my to dodawaliśmy, a w miui 8 już sami dodali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Nie będę pisać nowego tematu. Podłącze się tutaj. Powie mi ktoś jak odzyskać swoje wszystkie motywy z konta co kiedyś pobrałem. Gdy miałem s3 z miui miałem swoje motywy. Gdy wracałem do miui miałem wszystkie na koncie i mogłem je przywrócić. A tu niespodzianka na note nie mam 2/3 tych motywów. Wie ktoś czy można je odzyskać jakoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon34 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Nie będę pisać nowego tematu. Podłącze się tutaj. Powie mi ktoś jak odzyskać swoje wszystkie motywy z konta co kiedyś pobrałem. Gdy miałem s3 z miui miałem swoje motywy. Gdy wracałem do miui miałem wszystkie na koncie i mogłem je przywrócić. A tu niespodzianka na note nie mam 2/3 tych motywów. Wie ktoś czy można je odzyskać jakoś? Motywy z miui 7 nie działają na miui 8.Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro Nie będę pisać nowego tematu. Podłącze się tutaj. Powie mi ktoś jak odzyskać swoje wszystkie motywy z konta co kiedyś pobrałem. Gdy miałem s3 z miui miałem swoje motywy. Gdy wracałem do miui miałem wszystkie na koncie i mogłem je przywrócić. A tu niespodzianka na note nie mam 2/3 tych motywów. Wie ktoś czy można je odzyskać jakoś? Motywy z miui 7 nie działają na miui 8.Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon34 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Nie będę pisać nowego tematu. Podłącze się tutaj. Powie mi ktoś jak odzyskać swoje wszystkie motywy z konta co kiedyś pobrałem. Gdy miałem s3 z miui miałem swoje motywy. Gdy wracałem do miui miałem wszystkie na koncie i mogłem je przywrócić. A tu niespodzianka na note nie mam 2/3 tych motywów. Wie ktoś czy można je odzyskać jakoś? Motywy z miui 7 nie działają na miui 8.Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 (edited) Po części nie działają a mi chodzi o jeden ekran blokady. Może ma ktoś pomysł jak to przywrócić Motyw zznalazłem ale występuje błąd autoryzacji. Idzie to ominąć bez root? Edited October 29, 2016 by ziomal_1313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Jakby ktoś chciał usunąć autoryzacje to w linku wszystko jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts