pivor Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Witam, wiem, że temat słabej jakości zdjęć tego telefonu jest już oklepany ale dzisiaj żadne zdjęcie zrobione pod dobrym choć sztucznym oświetleniem nie było ostre, powiem nawet że szumy przypominały mi moją starą nokię z 3mpix aparatem z przed 10 lat, oczywiście zdarzają się wyjątki, kiedy zdjęcia wyglądają tak jak powinny ale to rzadko. Chciałem się tylko spytać czy ktoś także zauważył pogorszenie jakości zdjęć na swoim RN3P? Szczególnie pod sztucznym oświetleniem. Mam aktualnie globala 6.9.29 beta a telefon jest świerzo po resecie fabrycznym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadi11 Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Mi też zdjęcia wychodzą rozmazane nawet przy minimalnym poruszeniu telefonem.. Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pivor Posted October 16, 2016 Author Share Posted October 16, 2016 (edited) Rozmazy opanowałem przez robienie zdjęć seryjnych, ale przy oświetleniu, dobrym chodź sztucznym są nieziemskie szumy. Edited October 16, 2016 by pivor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts