Kolar Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Hej Posiadam mi5, jeszcze nie odblokowana ani nic, MIUI Global 8.0, stabilna, 8.0.2.0, i sprawa wygląda tak, gdy nagrywam rozmowę poprzez dialer, to mój głos jest taki stłumiony, jakbym był chory, a poprzez dyktafon - głos czysty, naturalny. I proste pytanko, jaki sposób jest na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Zmiana romu.Wersja dev ma nagrywanie rozmów w wyższej jakości, pytanie czy to na tyle istotny powód, który Cię przekona do przesiadki na wersję rozwojową MIUI?Wysłano z Mi5 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolar Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 (edited) Możliwe :/ chyba że ogarnę jeszcze po prostu rozmowy przez skype na komórki, pobrałem jeszcze ACR (jakiś program do nagrywania), ale bez różnicy Edited October 12, 2016 by Kolar Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Możliwe :/ chyba że ogarnę jeszcze po prostu rozmowy przez skype na komórki, pobrałem jeszcze ACR (jakiś program do nagrywania), ale bez różnicyCzemu chcesz tak nagrywać rozmowy? Wiesz, że to sprzeczne z polskim prawem?Wysłano z Mi5 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolar Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 Tak wiem, kiedyś pracowałem w jakimś call center i musieliśmy informować ludzi że rozmowa nagrywana Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 To albo przesiadka albo czekanie na aktualizację ota, która Tobie to poprawi.Wersja dev ma poprawione ale czy tak by Tobie odpowiadało?Wysłano z Mi5 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolar Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 Pewnie nie wiadomo kiedy by to ota wyszło co? O wersji dev muszę poczytać, niestety nie jestem jeszcze zbyt obeznany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Zainstaluj MIUIPolska. Nagrywanie rozmów ma dwukrotnie lepsze parametry. Nie znajdziesz tego w Globalu. Z Mi5 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolar Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 MIUIPolska wleci jak tylko chińczyk odblokuje mi bootloader Link to comment Share on other sites More sharing options...
kame Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Jak wam gra wasze mi5 na głośniku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKG Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 2 godziny temu, kame napisał: Jak wam gra wasze mi5 na głośniku? bez szalu, na 3,5/5 bym ocenił, natomiast na słuchawkach gra bdb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kame Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Ok już się bałem że tylko mi tak gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Jak wygląda (obecnie) jakość dźwięku w filmach nagrywanych na Mi5? W jakichś testach (ale już ładne parę miesięcy temu) czytałem, że jest z tym jakiś problem. Czy obecnie jest on już naprawiony? Pytam, bo chyba jednak kupię Mi5, po tym jak zobaczyłem cenę Mi Note 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts