saimon Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 to mówisz że jednak mi8 opłaca się kupić? bo przy tym mi5s nabawie się białej gorączki. Gdzie ten element radości jak przy korzystaniu z mi2s... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Ja jestem bardzo zadowolony ze swojego modelu. Ale jakbym dzisiaj kupował telefon to bym raczej zdecydował się na Mix3, ze względu na brak notch. Mi5s odżył mi po całkowitym wipe. Testowałem też ROM Syberia i na nim telefon chodził idealnie płynnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 W moim mi5s bateria przestała się ładować i po odpięciu ładowarki wyskakuje komunikat o zbyt zimnej baterii, a jej wskaźnik robi mi za sekundnik :p po czym parę sekund po wyłączeniu mogę go znowu odpalić z paroma procentami baterii i problem się powtarza. Także właśnie jestem pomiędzy mi 8 pro, a mi mix 3 i nie potrafię zdecydować ponieważ wszystkie przejściówki na usb c i mini jacka powodują straszne zwolnienie ładowania (jeśli chcesz korzystać z obu złączy jednocześnie) co mnie odstrasza i nawet zacząłem grać pod uwagę oneplus 6 z tego powodu :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
rradek Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Typowy przykład złego użytkowania i ładowania baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts