dawidf Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Hej, Właśnie stałem się posiadaczem Xiaomi Mi5s, kiedy można spodziewać się MIUI Polska? Wiem, czytałem, że już jest gotowy soft, tyle że nie ma TWRP, więc czy jest znana jakaś przybliżona data tego wszystkiego? W razie czego, mogę zostać testerem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Jak zostanie zbudowane TWRP wtedy będzie można wgrać MIUI Polska. Kiedy to będzie? Gwiazdy na niebie wiedzą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Małe chińskie rączki pewnie juz gryza to TWRP. Juz w innym temacie Acid pisał, że romy są, ale TWRP robia chinole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejko Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Wiadomo czy można korzystać w Polsce z mi5s z IGB.com bez problemów? Czy trzeba kombinować póki nie bedzie miuipolska ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 ^ nie ty nie możesz korzystać z telefonu. Z jakiej racji nie mógłbyś go używać? Po prostu Mi5S/Mi5s Plus ma jak na razie rom dev który posiada tylko i wyłącznie język Chiński oraz Angielski. Prawdopodobnie Chińskiego nie znasz ale Angielski już tak więc nie widzę przeciwskazań 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejko Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 A co z google play store? Jest aktywny? Angielski nie bedzie problemem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w.ojtus Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 @dzejko wgrales moze google play service ? Bo ja mam problemy :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejko Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Póki co pytam hipotetycznie czy jest to wgl możliwe, raczej zaniose urządzenie do Acida żeby niczego nie namieszac. Chcę tylko wiedzieć czy jest już obsługa czy telefon tylko będzie służyć do dzwonienia dopóki miuipolska nie będzie się dało zainstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidf Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 @dzejko @w.ojtus Bzdura, można już teraz normalnie korzystać z usług Google i reszty. Telefon nadaje się w 100% do korzystania, jedyny problem (zależy dla kogo) to że oprogramowanie jest w języku angielskim i jest trochę "krzaczków" Umieściłem poradnik instalacji usług Google tutaj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w.ojtus Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Poradziłem już sobie sam 32 minuty temu, dawidf napisał: Bzdura, można już teraz normalnie korzystać z usług Google i reszty. Telefon nadaje się w 100% do korzystania, jedyny problem (zależy dla kogo) to że oprogramowanie jest w języku angielskim i jest trochę "krzaczków" Umieściłem poradnik instalacji usług Google tutaj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts