Jump to content

Kiedy można spodziewać się MIUI Polska?

dawidf

Recommended Posts

Hej,

Właśnie stałem się posiadaczem Xiaomi Mi5s, kiedy można spodziewać się MIUI Polska?

Wiem, czytałem, że już jest gotowy soft, tyle że nie ma TWRP, więc czy jest znana jakaś przybliżona data tego wszystkiego? ;)

W razie czego, mogę zostać testerem ;)

^ nie ty nie możesz korzystać z telefonu. Z jakiej racji nie mógłbyś go używać? Po prostu Mi5S/Mi5s Plus ma jak na razie rom dev który posiada tylko i wyłącznie język Chiński oraz Angielski. Prawdopodobnie Chińskiego nie znasz ale Angielski już tak więc nie widzę przeciwskazań ;)

• Like 1

Póki co pytam hipotetycznie czy jest to wgl możliwe, raczej zaniose urządzenie do Acida żeby niczego nie namieszac. Chcę tylko wiedzieć czy jest już obsługa czy telefon tylko będzie służyć do dzwonienia dopóki miuipolska nie będzie się dało zainstalować.

@dzejko @w.ojtus Bzdura, można już teraz normalnie korzystać z usług Google i reszty. Telefon nadaje się w 100% do korzystania, jedyny problem (zależy dla kogo) to że oprogramowanie jest w języku angielskim i jest trochę "krzaczków" ;) Umieściłem poradnik instalacji usług Google tutaj: 

Poradziłem już sobie sam :)

32 minuty temu, dawidf napisał:

Bzdura, można już teraz normalnie korzystać z usług Google i reszty. Telefon nadaje się w 100% do korzystania, jedyny problem (zależy dla kogo) to że oprogramowanie jest w języku angielskim i jest trochę "krzaczków" ;) Umieściłem poradnik instalacji usług Google tutaj: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...