mikaxx Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Witajcie, jestem tu nowa. Zastanawiam się nad kupnem telefonu. Obecnie mam galaxy S 5. Chciałabym go zmienić . Nie wiem czy wybrać Xiaomi Mi 5 czy galaxy S7 edge. Cenowo nie ma zbyt dużej różnicy, oba są bardzo dobre no ale który z nich będzie lepszym wyborem pod względem jakości i funkcjonalności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Chyba każdy ci na tym forum powie że mi5. Szajsungowi mówimy nie Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cake Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 (edited) kupujesz w x-komie? Ja bym wybrał s7 Edited October 10, 2016 by Cake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fikoblin Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Mi5 jest o połowę tańsze od Samsunga. W cenie S7, to on jest lepszym wyborem - ekran Amoled, najlepszy aparat w smartphonach, Exynos też jest szybszy od 820, widać to zwłaszcza w Geekbanchu 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 (edited) Tak na poważnie jak mi5 byłby w tej samej cenie co s7 edge to można się zastanawiać. No ale nie jest więc mi5. Edited October 10, 2016 by MD13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikaxx Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Jak będę kupowac to tylko na allegro. w X-komie jest zawsze drożej. A myślę jeszcze na Huawei Mate 8 bo ma super parametry i wyświetlacz 8 cali , co mi bardzo odpowiada. Za duży wybór jest... Tak naprawdę samsunga S7 też można znaleźc na allegro taniej , jakieś 300 zl więcej od Mi 5 , dlatego się zastanawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts