Jump to content

DIGITIZER(ekran) xiaomi RN3P kate

doniu1122

Recommended Posts

Dnia 8.10.2016 o 11:29, doniu1122 napisał:

Witam mam pytanie gdzie zakupię digitizer na tą wersję se bo ona jest trochę wyzsza od zwykłego modelu a pękł mi ekran i chciałbym go wymienić ! 

Pytaj Acid na forum, on prowadzi serwis we Wrocławiu. Daj znać tutaj czy ma ekrany do kate

Generalnie to "pogratulować" firmie Xiaomi - wydaj telefon w nowej wersji dla wszystkich, a akcesoria wypusc tylko na Tajwan, niech sobie ziomki ściągają. Nie mowiac juz o częściach zamiennych, których jak widac brakuje. Mam wrażenie, ze sprzedawcy w wiekszosci tez nie wiedza o istnieniu roznych wersji telefonu

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
Generalnie to "pogratulować" firmie Xiaomi - wydaj telefon w nowej wersji dla wszystkich, a akcesoria wypusc tylko na Tajwan, niech sobie ziomki ściągają. Nie mowiac juz o częściach zamiennych, których jak widac brakuje. Mam wrażenie, ze sprzedawcy w wiekszosci tez nie wiedza o istnieniu roznych wersji telefonu

Tylko że to model specjalnie na Tajwan. To że abc data go sprowadza do pl to już inna sprawa

Faktycznie do innych modeli xiaomi produkuje akcesoria a do kate nie ;)
Części zamiennych też nie udostępnia do żadnego z modeli.
To jest niszowy model i póki producenci akcesoriów nie będą mieli w tym interesu to nie będzie co kupować. Jest już folia i szkło 3mk więc nie jest zle

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Witam.Temat z grudnia wiec może ktoś sie czegoś dowiedział.Tel. kupiłem w grudniu i parę dni temu popękał ekran.Szukałem wszędzie ale znalazłem.Ekran dostępny tylko w serwisie który naprawia MI. za 300zł z montażem.Do modelu 150mm jest wszystkiego multum a do tego modelu lipa.Może pasuje ekran z innego modelu?Dzięki z góry za pomoc.

3 godziny temu, Kyniolus73 napisał:

Choć zastanawiam się czy można zamontować ekran kenzo do kate i 2 mm jakims silikonem zakleic :)

Niestety nie ekran od kenzo nie działa z płytą od kate - testowałem to już pól roku temu

Brak LCD i części zamiennych to główne co mnie powstrzymuje przed zakupem tego telefonu. Producent odwalił niezłą lipę. Pisałem z jednym z ich działów z pytaniem gdzie znaleźć ekran do tej wersji  ale odpowiedź była że nie dystrybucją części zamiennych i żeby oddać do serwisu lub sprzedawcy. Dzięki Xiaomi! 

Edited by patryk91

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Witam jeśli wszystko dojedzie do nas zgodnie z planem to po świętach będziemy mieli wyświetlacze razem z ramką do redmi note 3 kate 152mm u nas w serwisie.
www.xiaomii.pl

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ile wtedy by kosztował?

• 1 month later...