kwasek15 Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Witam, posiadam note4 wersje 2/16 z odblokowanym bootloaderem i wgranym softem global stable ze strony http://en.miui.com. Teraz mam pytanie jak wgrac soft miuipolska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwasek15 Posted October 6, 2016 Author Share Posted October 6, 2016 Czytalem wlasnie, i mam pytanie z tego wychodzi ze tylko TWRP nikel wgrac i mozna flashowac miuipolska ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Jak masz odblokowany to tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okrutnikk Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Nabyłem właśnie Redmi Note 4 i również mam rom global. Czy może ktoś wyjaśnić laikowi przewagę MIUI Polska nad tym globalem bo nie wiem czy się w to bawić. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Ja nie widzę żadnej przewagi. Chyba że ktoś uważa za taką brak aplikacji od Google, może trochę lepsze tłumaczenie interfejsu na język polski. Dla mnie totalnym minusem były straszne drainy baterii więc wróciłem do globala i jestem zadowolony jak do tej pory. Poza tym wolę ustawić automatyczną aktualizację w nocy i rano mieć zaktualizowany telefon niż bawić się we wgrywanie Twrp i aktualizowanie ręczne telefonu. Wiem , że odezwą sie zaraz osoby broniące wersji miuipolska, ale jakoś mało mnie to rusza, bo najważniejsze dla mnie jest stabilne działanie telefonu, a na ostatniej wersji miałem same kłopoty z tym. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Nikt nie bedzie cie namawial na miui.pl tak samo jak uzywania stable czy dev ** wyciosane z RN3P ** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts