michalwisnia Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Mam taki komunikat po wgraniu najnowszej aktualizacji "Niestety, aplikacja Usługi Google Play została zatrzymana. Aplikacja zakończyła działanie w nieprawidłowy sposób". Jak ten problem usunąć?? Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Wyczyść Dane tej aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodka Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 @fred u mnie wyczyszczenie danych niestety nie pomogło. Poza w/w komunikatem, zauważyłam też że po aktualizacji nie działa mi GPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Nie masz wprowadzonych jakiś nietypowych ograniczeń na aplikacje systemowe (odinstalowanie, zamrażanie, nałożone ograniczenia itp) ? Jak masz to cofnij. Jeżeli nie to sprawdź czy suma kontrolna aktualizacji się zgadza. Jeżeli nie pobierz ponownie. Spróbuj wgrać aktualizację ponownie. Może coś nie zadziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts