przemoo83 Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 (edited) Mam nietypowy problem. Kupiłem sobie i swojej dziewczynie po RN3 Pro. Za każdym razem kiedy rozmawiam z nią jest totalnie zwalony dźwięk. Przytłumiony jak przez tubę. Z innymi telefonami połączenie jest ok. O co tu chodzi? Oba telefony działają na miui global 8.0.5.0 Edited October 1, 2016 by przemoo83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 (edited) MIUI 8.0.5.0 ??!! nie ma takiej wersji systemu, więc albo pomyliłeś się w pisowni, albo masz zainstalowany jakiś "wynalazek" Edit: sorki - faktycznie babola palnąłem - nie spojrzałem na pliki OTA/updater, tylko na fastboot. Edited October 2, 2016 by Zexon72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jejek16 Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Bajki opowiadasz. Sam ma tę kompilację. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiekbu Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Jest taka wersja systemu. Sam ją mam. Wczoraj wyszła. Do ściągnięcia z watku o stable Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemoo83 Posted October 2, 2016 Author Share Posted October 2, 2016 Tak upadate był świeżutki ale nie o tym mowa. Problem jaki opisuję występował na wszystkich poprzednich wersjach 8-mki łącznie z najnowszą która niczego nie naprawiła Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrk87 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Posiadacie do nich etui Ipaky? Moja zona ma i wydaje mi sie, ze to blokuje mikrofon. Duzo gorzej slysze ja od innych ludzi. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 A nie lepiej zainstalować xiaomi.eu lub miui polska ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts