miery Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Posiadam NIllkin Frosted w Moto G3 już rok. Nigdzie nie pękło jeszcze, do Redmi 3S też kupiłem, dobrze leży. Szkło kupiłem na aliexpress, za mniej niż dolara za sztukę. Zobaczymy, wygląda dobrze i się nie rysuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukazz86 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Ja do swojego Redmi kupiłem szkło matowe i po około 3 miesiącach użytkowanie jestem mocno zadowolony, żadnych odcisków i tłustych plam. Ja kupiłem tutaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobakx Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Cześć, Czy ktoś z was używa poniższych etui? http://allegro.pl/etui-msvii-pokrowiec-case-xiaomi-redmi-3s-3-pro-i6760089988.html lub http://allegro.pl/etui-nillkin-sparkle-xiaomi-redmi-3s-3-pro-i6710755508.html Zastanawiam się, czy w tym pierwszym nie będzie problemu z obsługą czytnika linii papilarnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Mam Nillkin Sparkle. Popękał na rogach. Klapka nie leży na ekranie tylko zawsze odstaje, bo materiał jest dość sztywny i nie wyrabia się na tyle żeby klapka swobodnie opadała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 4 godziny temu, dziobakx napisał: Zastanawiam się, czy w tym pierwszym nie będzie problemu z obsługą czytnika linii papilarnych. Bedzie. Mam podobne etui i czytnik jest za głeboko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobakx Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 22 godziny temu, bad napisał: Mam Nillkin Sparkle. Popękał na rogach. Klapka nie leży na ekranie tylko zawsze odstaje, bo materiał jest dość sztywny i nie wyrabia się na tyle żeby klapka swobodnie opadała. Popękał tył (plastik) czy przednia klapka? 18 godzin temu, Blom napisał: Bedzie. Mam podobne etui i czytnik jest za głeboko. No to kiepsko. Macie jakieś inne propozycje etui z klapką? Xiaomi robi swoje oryginalne etui do tego modelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Obudowa na rogach ma pęknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszww Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Del Link to comment Share on other sites More sharing options...
afro001 Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Dnia 28.03.2017 o 09:48, bad napisał: Obudowa na rogach ma pęknięcia. Nillkin Frosted to samo - na dwóch górnych rogach pęknięcia. Zapewnia za to moim zdaniem najlepszy chwyt telefonu. Więc i tak jestem zadowolony, bo pęknięcia na rogach w niczym nie przeszkadzają póki co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzenek Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Witam. Zakupiłem etui do mojego Xiaomi Redmi 3S : http://allegro.pl/etui-flip-view-slide-xiaomi-redmi-3s-3-pro-szklo-i6738104726.html Czy ten telefon obsługuje etui S-View? A jak tak to jak włączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrackiN Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 (edited) Ja używam takiego, gdy gdzieś wychodzę. Jak dla mnie jest świetne, całe prawie plastikowe. Wadą jest grubość etui. Do tego szkło jest dość dobre, telefon kilka razy upadł a szkło tylko się ukruszyło trochę, nic poza tym. Co do etui świetną sprawą jest ta podpórka z tyłu, dobrze sprawdza się przy oglądaniu filmów. Niestety telefon sie troche w nim grzeje więc w domu go nie uzywam. http://allegro.pl/etui-pancerne-xiaomi-redmi-3s-3-pro-szklo-9h-i6640578005.html Edited September 1, 2017 by CrackiN Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Ja z kolei zmieniłem Nillkina na MSVII i jest bardzo dobrze wykonane. Do tego szkło matowe CHYI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krauza Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Jedyny sview jaki obsługuje to etui to wycięcia w odpowiednich miejscach żeby odbierać połączenia.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts