Jump to content

Etui i szkło do Redmi 3S

mariusz5891

Recommended Posts

Posiadam NIllkin Frosted w Moto G3 już rok. Nigdzie nie pękło jeszcze, do Redmi 3S też kupiłem, dobrze leży. 
Szkło kupiłem na aliexpress, za mniej niż dolara za sztukę. Zobaczymy, wygląda dobrze i się nie rysuje.

• 2 weeks later...

Mam Nillkin Sparkle. Popękał na rogach. Klapka nie leży na ekranie tylko zawsze odstaje, bo materiał jest dość sztywny i nie wyrabia się na tyle żeby klapka swobodnie opadała.

4 godziny temu, dziobakx napisał:

Zastanawiam się, czy w tym pierwszym nie będzie problemu z obsługą czytnika linii papilarnych.

Bedzie. Mam podobne etui i czytnik jest za głeboko. 

22 godziny temu, bad napisał:

Mam Nillkin Sparkle. Popękał na rogach. Klapka nie leży na ekranie tylko zawsze odstaje, bo materiał jest dość sztywny i nie wyrabia się na tyle żeby klapka swobodnie opadała.

Popękał tył (plastik) czy przednia klapka?

18 godzin temu, Blom napisał:

Bedzie. Mam podobne etui i czytnik jest za głeboko. 

No to kiepsko.

Macie jakieś inne propozycje etui z klapką? Xiaomi robi swoje oryginalne etui do tego modelu?

• 4 weeks later...
Dnia 28.03.2017 o 09:48, bad napisał:

Obudowa na rogach ma pęknięcia.

Nillkin Frosted to samo - na dwóch górnych rogach pęknięcia.

Zapewnia za to moim zdaniem najlepszy chwyt telefonu. Więc i tak jestem zadowolony, bo pęknięcia na rogach w niczym nie przeszkadzają póki co.

• 3 months later...
  • 4 weeks later...

Ja używam takiego, gdy gdzieś wychodzę. Jak dla mnie jest świetne, całe prawie plastikowe. Wadą jest grubość etui. Do tego szkło jest dość dobre, telefon kilka razy upadł a szkło tylko się ukruszyło trochę, nic poza tym. Co do etui świetną sprawą jest ta podpórka z tyłu, dobrze sprawdza się przy oglądaniu filmów. Niestety telefon sie troche w nim grzeje więc w domu go nie uzywam. 

http://allegro.pl/etui-pancerne-xiaomi-redmi-3s-3-pro-szklo-9h-i6640578005.html

Edited by CrackiN