piotr.madeja Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Witam, Mam pytanie odnośnie pracy tego telefonu : czy to normalne że podczas robienia zdjęć telefon nagrzewa się w okolicy górnej części? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Telefon nagrzewa się w górnej części, bo tam ma się co nagrzewać. Nie zauważyłem jakiegoś specjalnego nagrzewania się podczas ogólnego korzystania z telefonu, a tym bardziej podczas robienia zdjęć (chyba, że temperatura powietrza jest wysoka, świeci słońce itp. to wtedy metalowy tył naturalnie mocno się nagrzewa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.madeja Posted September 28, 2016 Author Share Posted September 28, 2016 Telefon nagrzewa się w górnej części, bo tam ma się co nagrzewać. Nie zauważyłem jakiegoś specjalnego nagrzewania się podczas ogólnego korzystania z telefonu, a tym bardziej podczas robienia zdjęć (chyba, że temperatura powietrza jest wysoka, świeci słońce itp. to wtedy metalowy tył naturalnie mocno się nagrzewa). Chodziło mi o to że nagrzewa się ale nie z tyłu (metalowa obudowa) ale mniej więcej pod kamerką przy wyświetlaczu Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts