avish Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Cześć, mam ten oto głośniczek: http://www.gearbest.com/speakers/pp_241962.html Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 Speaker MDZ-15-DA Niestety, jak w przypadku sluchawki bluetooth do rozmow, wszelkie komunikaty są po chińsku. Tutaj rodzi się moje pytanie, bo czy jest mozliwosc zmieny tego gadania chinskiego na jakieś sygnały dźwiękowe? Bądź chociaż język angielski. Zbawienne byłoby również calkowite usunięcie tego gadania, bo nawet regulować głośności pitolenia nie można. Jest jakiś sposób? Nawet jak miałby być mocno czasochłonny to i tak po prosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outqer Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Mam pytanko, kiedy dokładnie to "pitolenie" się pojawia? I jak oceniłbyś jakość dźwięku tego głośnika ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar73 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Witajcie, też mam ten głośnik i mój również pitoli po chińsku. Widziałem kilka filmików w sieci, gdzie ten sam głośnik pitoli po angielsku. Pitolenie włącza się po wciśnięciu przycisku z ikonką baterii, po angielsku lecą wtedy komunikaty o stanie baterii. Zadałem pytanie sprzedawcy, czy jest możliwość zmiany języka, na razie cisza. Jak się coś uda dam Wam znać. A napiszcie jak wam działa odtwarzanie plików w karty SD, próbowałem z karta 1 GB niestety bez sukcesów? Mark Link to comment Share on other sites More sharing options...
fens Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Mam ten głośnik i też mnie zaciekawił temat języka. Jak się dowiedziałem występują dwie wersje tego głośnika. Wersja na Indie z językiem angielskim Wersja Chińska z językiem chińskim Dowiedziałem się też że nie ma możliwości zmiany tego. Jeżeli się jednak mylę to posłucham chętnie kogoś mądrzejszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duprees Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Większość sprzedawców sprzedaj te głośniki z językiem chińskim, raczej cięzko znaleźć ten z angielskim. Ja zamówiłem 24 grudnia od tego pana (klik) i jeszcze czekam, prawdopodobnie pod koniec tego tygodnia/w następnym tygodniu będe już go miał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spili Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 (edited) Dzisiaj mi doszedł z Ali. Wersja MDZ-26-DA Wykonanie super. Brzemienie bardzo ok. A po chińsku niestety gada Edited August 2, 2017 by Spili Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini21 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Witam. Przymierzam się do zakupu głośniczka. Chciałbym jednak wersję z "angielskim lektorem" i nie wiem którą wersję wybrać. Oglądałem filmik na YT gdzie ktoś robił porównanie i wynika z tego że pod nazwą MDZ-15-DA występują różne wersje (filmik). Jak więc je rozpoznać? A jak jest z wersją MDZ-26-DA - czy też są różne wersje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trev79 Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 https://www.joybuy.com/3366392.html Warto tu kupić, cena z 50-100 zł niższa niż w PL , głośnik chyba taki sam jak wszędzie (kupowany w PL czy nie i tak "gada" po chińsku.Płatność PPal powinna zapewnić bezpieczeństwo . Miałem kupić dla osoby, która ma Redmi 4x i namiętnie słucha muzy na głośniku tel., pod uwagę brałem JBL Go ale chyba ten lepszy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts