Kyrtap Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 (edited) Nazwa przedmiotu: Opaska/smartwatch Xiaomi MiBand 2 Opis: Witam serdecznie. Chciałbym zaoferować Xiaomi MiBand 2 - opaska doskonale wszystkim znana, przedstawiać jej nie trzeba. Gwarantuję 100% oryginalności. Zafoliowana, nigdy nie dotykana, w pełni nowa i nieużywana. No i oryginalna Oczywiście wyposażona w pulsometr - jest to na chwilę obecną najnowszy model tej świetnej i popularnej opaski, sporo błędów poprzednika zostało poprawionych. Miała być dla mnie, ale jednak rezygnuję, za dużo tej elektroniki wokół mnie. Cena: 160 zł + wysyłka (Paczkomat, Poczta, kurier, Paczka w Ruchu Aukcja allegro/olx: Nie ma problemu. Kontakt: Wiadomości PW przez forum. Telefon podam na życzenie. Odbiór osobisty - Ostrów Wielkopolski. Zdjęcia: Wrzucam moje własne zdjęcie - zafoliowane opakowanie, naprawdę nie widać nic poza tym. Więcej zdjęć - z kartką, z imieniem, nickiem, czymkolwiek ktoś zapragnie - nie ma problemu. Edited September 27, 2016 by Kyrtap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyrtap Posted September 27, 2016 Author Share Posted September 27, 2016 Poprawione - jeśli chodziło tylko o cenę w tytule. Jak coś więcej to nie wiem co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts