Cynamon7 Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Witam, mam zamiar kupić ten właśnie telefon i nie mam pojęcia gdzie to zrobić, chodzi mi o Polskie sklepy lub ewentualnie coś blisko Polski, tak żeby doszedł w maksimum 1,5- 2 tygodnie.. Zależy mi na dobrej proporcji ceny do bezpieczeństwa zwłaszcza jeżeli chodzi o oryginalność i kwestie ewentualnej gwarancji, oraz aby telefon posiadał język polski. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crampi Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Jak Ci sie nie spieszy to za tydzień dwa będą w wiekszej ilosci sklepów niż tylko x-kom od ABC DATA. Drugim dystrybutorem ma być CK Mediator. Oni mają własny sklep w CH Land w Warszawie i nazywa się Funtech. Pytałem ich bo sam jestem zainteresowany tym telefonem i podobno ma byc w cenie 969 wersja 3/32GB Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloniacz Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Z polską gwarancją to tylko x-kom za 999zl albo ibuygo 161$+możliwy vat 23% (wersja 2/16 GB). U goldway'a 134$ a jak chcesz uniknąć VAT to dodatkowo około 18$ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cynamon7 Posted September 24, 2016 Author Share Posted September 24, 2016 A wiecie coś o sklepach xiaomiforsale i xiaomi.com.pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crampi Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Ten ostatni ma mnóstwo negatywów Z polską gwarancją to tylko x-kom za 999zl albo ibuygo 161$+możliwy vat 23% (wersja 2/16 GB). U goldway'a 134$ a jak chcesz uniknąć VAT to dodatkowo około 18$ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Funtech jak bedzie od Mediatora to tez będzie miał polską gwarancję bo mediator ma serwis w Sulejówku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maserti Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Ja kupowałem na xiaomi.com.pl Telefon za pobraniem na drugi dzień był u mnie. Mija już jakiś czas i wszystko jest ok. Proponuje za pobraniem kupować bo jak nie wyślą albo coś to nie ma stresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crampi Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Ja kupowałem na xiaomi.com.pl Telefon za pobraniem na drugi dzień był u mnie. Mija już jakiś czas i wszystko jest ok. Proponuje za pobraniem kupować bo jak nie wyślą albo coś to nie ma stresu. No to miales farta bo na forum sporo jest opinii negatywnych o tym resellerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazos Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 ja od siebie polecę Mispot Link to comment Share on other sites More sharing options...
lioors22 Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Ja kupiłem na Allegro za 890 zł z etui, rysikiem i szkłem hartowanym w zestawie było tylko 6 sztuk także mi się udalo i telefon dalej śmiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek74 Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Ja kupilem u tego sprzedawcy http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-pro-3-2-16gb-lte-miui-pol-zpl-24-i6509767829.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubau2 Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 19 hours ago, Cynamon7 said: A wiecie coś o sklepach xiaomiforsale i xiaomi.com.pl? Kupiłem z xiaomiforsale. Dobra cena, telefon doszedł chyba w 5dni. Jedynie z gwarancją problem, bo trzebaby wysyłać do Czech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crampi Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 ja od siebie polecę Mispot Znasz może adres internetowy tego sklepu bo nie mogę znaleźć w necie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Kupiłem z xiaomiforsale. Dobra cena, telefon doszedł chyba w 5dni. Jedynie z gwarancją problem, bo trzebaby wysyłać do Czech. Xiaomiforsale już od dłuższego czasu nie ma w Czechach. Wszystko idzie z Chin Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazos Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 10 godzin temu, crampi napisał: Znasz może adres internetowy tego sklepu bo nie mogę znaleźć w necie? sprzedawca z allegro, ja osobiście skontaktowałem się z nim i odebrałem telefon osobiście, ponieważ mieszkam niedaleko niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
crampi Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 sprzedawca z allegro, ja osobiście skontaktowałem się z nim i odebrałem telefon osobiście, ponieważ mieszkam niedaleko niego Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubau2 Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 9 hours ago, tpawel said: Xiaomiforsale już od dłuższego czasu nie ma w Czechach. Wszystko idzie z Chin Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Może. Ja kupowałem jakoś w kwietniu-maju i wtedy było jeszcze w Czechach. Od tamtej pory już nie interesowałem się skąd idą telefony (wiem że były importowane z Chin do Czech). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts