Jump to content

Xiaomi AMAZFIT

korno

Recommended Posts

Witam. Od niedawna posiadam zegarek amazfit, przy pomocy tego forum udało mi się go spolszczyć, jednak chciałbym tez spolszczyć aplikację na telefon amazfit watch. Mam zainstalowaną z GP po angielsku. Jakby ktoś mógł krok po kroku napisać jak to zrobić byłbym wdzięczny. Co prawda znalazłem w necie kilka wątków na temat  tego spolszczenia jednak nie wiem jak się do tego zabrać. Pozdro.

No apkę ściągnąłem ale co dalej???

Zainstalowałem. Ale jak go teraz sparowac? Wymusza ponownie QR .Poradziłem: zegarek do ustawień fabrycznych, i potem zmiana języka tylko i śmiga. Dzięki.

Edited by Egon126

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Witam,

mam problem z połączeniem aplikacji Mi Fit z zegarkiem Amazfit 2 Stratos. Podczas próby sparowania zegarka w programie Mi Fit otwiera mi się aplikacja Amazfit która jest zainstalowana w celu komunikacji z zegarkiem. Chodzi mi o to aby Mi Fit zczytywał z zegarka ilość kroków. 

Pozdrawiam

• 1 month later...

Co wybrać jeśli chcę aby zegarek na bieżąco dawał mi dane na temat aktualnego treningu? Chodzi mi o to, że najczęściej ćwiczę sobie crossfit na siłowni, itp. Takiego zestawu ćwiczeń nie ma do wyboru na zegarku. Chciałbym mieć podgląd na spalone kalorie, czas, itp. Co wybieracie przy takim treningu ogólnorozwojowym na siłowni?

Dnia Tue Jan 08 2019 o 19:47, Alan91 napisał:

Czym różni się Stratos Chiński od Europejskiego? Który lepszy? Znacząca różnica w działaniu? Czy kompletnie niczym?

Niczym, tylko wersją softu, można stosować go zamiennie, jeden i drugi da się wgrać na dowolną wersję zegarka i jest ok. Czyli z wersji US da się zrobić CN i odwrotnie.