Gravis Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 @andrzejstawczyk do czego służy Ci Twój zegarek, że tak zapytam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejstawczyk Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Tylko i wyłącznie do sprawdzania m czy ktoś do mnie nie dzwonił , lub pisał (oprócz godziny oczywiście ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egon126 Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Witam. Od niedawna posiadam zegarek amazfit, przy pomocy tego forum udało mi się go spolszczyć, jednak chciałbym tez spolszczyć aplikację na telefon amazfit watch. Mam zainstalowaną z GP po angielsku. Jakby ktoś mógł krok po kroku napisać jak to zrobić byłbym wdzięczny. Co prawda znalazłem w necie kilka wątków na temat tego spolszczenia jednak nie wiem jak się do tego zabrać. Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 https://xiaomifans.pl/topic/480-amazfit-watch-2521-play-z-gp-wersja-pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egon126 Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 (edited) No apkę ściągnąłem ale co dalej??? Zainstalowałem. Ale jak go teraz sparowac? Wymusza ponownie QR .Poradziłem: zegarek do ustawień fabrycznych, i potem zmiana języka tylko i śmiga. Dzięki. Edited September 28, 2018 by Egon126 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benqu Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 pytanie czy da sie na ten zegarek wgrac jakis inny soft, lepszy niz oryginal ew cos na wzor miui polska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Na obecną chwilę nie ma alternatywnego systemu.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will5on Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Panowie, zglupialem troche. Czy w tym zegarku wyswietlacz sie wylacza tak jak w Mi band? Moj jest caly czas ON. Co daje opcja wybudzania przez podniesienie reki skoro wyswietlacz sie swieci non-stop ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Jest always-on w gorszej rozdzielczości. Zobacz, że jak zaświecisz to masz lepszą jakość. To jest w sumie największą zaletą tego zegarka, że godzinę masz zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PabloPCK Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Witam, mam problem z połączeniem aplikacji Mi Fit z zegarkiem Amazfit 2 Stratos. Podczas próby sparowania zegarka w programie Mi Fit otwiera mi się aplikacja Amazfit która jest zainstalowana w celu komunikacji z zegarkiem. Chodzi mi o to aby Mi Fit zczytywał z zegarka ilość kroków. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alan91 Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 Czym różni się Stratos Chiński od Europejskiego? Który lepszy? Znacząca różnica w działaniu? Czy kompletnie niczym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_TeO Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Co wybrać jeśli chcę aby zegarek na bieżąco dawał mi dane na temat aktualnego treningu? Chodzi mi o to, że najczęściej ćwiczę sobie crossfit na siłowni, itp. Takiego zestawu ćwiczeń nie ma do wyboru na zegarku. Chciałbym mieć podgląd na spalone kalorie, czas, itp. Co wybieracie przy takim treningu ogólnorozwojowym na siłowni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Dnia Tue Jan 08 2019 o 19:47, Alan91 napisał: Czym różni się Stratos Chiński od Europejskiego? Który lepszy? Znacząca różnica w działaniu? Czy kompletnie niczym? Niczym, tylko wersją softu, można stosować go zamiennie, jeden i drugi da się wgrać na dowolną wersję zegarka i jest ok. Czyli z wersji US da się zrobić CN i odwrotnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts