cietybadacz Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Podeślę ktoś linka do innego forum na którym ten projekt jest aktywny i można pobrać ROM?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 5 godzin temu, lordpix napisał: fastboot getvar unlocked Unlocked: yes Dzięki @kaudii Co teraz? Co do baterii to nie ma się co obawiać. Ja wczoraj chodziłem po górach 4 godz i zeszło kilka czy kilkanaście procent. jak jesteś pisz na PW poprowadzę cię dalej 4 godziny temu, cietybadacz napisał: Podeślę ktoś linka do innego forum na którym ten projekt jest aktywny i można pobrać ROM? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka zgodnie z regulaminem nie można podawać linków do konkurencyjnych For, ale jestem przekonany, że jak się dobrze zastanowicie to dacie radę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofas Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 witam mam pytanie mam w domu słuchawki bt 4.2 nie widzisz ich zegarek z telefonem działają bez problemów. Komuś udało się podłączyć taki sprzęt do zegarka czy trzeba posiadać słuchawki bt 4.0 posiadam coś takiego : https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_670788.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
cietybadacz Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 @goofas Jak oceniasz te słuchawki?Chodzi mi o dźwiek, jakość wykonania i to czy nie będą spadać przy bieganiuWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofas Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Mam kilka dni ale mają wymienne gumki więc da się dopasować do ucha. Pilot duży trochę może ciążyć się do przyzwyczajenia, jeszcze nie biegałem w nich bo nie widzi ich zegarek chyba przez by 4.2 dźwięk ok za tą cenę całkiem spoko jak biegam nie musi być to niewiadomo co Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Amazfit ma BT 4.0 i nie widzi słuchawek ani z BT 4.2 ani z BT 4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofas Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 No właśnie szkoda. Myślałem że może one są kompatybilne wstecz ale niestety. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 no niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelon7 Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 (edited) Mam pytanie do użytkowników amazfita. Czy jest ktoś kto używa go z telefonem z softem global? Pytam bo ja takiego używam w redmi note 3 pro i nie miałem możliwości połączyć się z miband 2 przez Bluetooth . Boję się że kupię amazfita i sytuacja się powtórzy. Edited October 8, 2017 by jelon7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 (edited) Obecnie mam miui Eu, ale dla testów instalowałem global i nie było problemów zarówno z mi band 2 jak i z amazfit.... Czasami miflash to dobre lekarstwo ...... Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Edited October 25, 2017 by mrosi Dodaj jeszcze pół strony pustych wierszy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojusek Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 czy kupujac uzywany zegarek trzeba zwracac uwage jak w przypadku miband2 aby byl rozparowany z poprzednim telefonem czy nie ma to znaczenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Oczywiście że trzeba... Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojer Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 10 godzin temu, jelon7 napisał: Mam pytanie do użytkowników amazfita. Czy jest ktoś kto używa go z telefonem z softem global? Pytam bo ja takiego używam w redmi note 3 pro i nie miałem możliwości połączyć się z miband 2 przez Bluetooth . Boję się że kupię amazfita i sytuacja się powtórzy. Mam RN3pro z global stable 8.5.6.0(MHOMIED) i żadych problemów z miband2, amazfita również miałem (aktualnie używa go żona) najpierw z chińską aplikacją potem en i następnie znowu z chińską bo zegarek aktualnie z romem PACEfied Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelon7 Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 33 minuty temu, kojer napisał: Mam RN3pro z global stable 8.5.6.0(MHOMIED) i żadych problemów z miband2, amazfita również miałem (aktualnie używa go żona) najpierw z chińską aplikacją potem en i następnie znowu z chińską bo zegarek aktualnie z romem PACEfied Wersja Kate czy Kenzo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthnorbe Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Mam parę pytań odnośnie tego zegarka. Podstawa czy przez oryginalny soft czy też nie, da się sterować muzyką z telefonu np spotify. Kolejna sprawa, czy teraz nówki mają zablokowany bootloader i jak tak to czy da się odblokować? Kolejne to ta przejściówka, ona ma wtyk micro czy usb-c? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 W najnowszych wersjach china podobno się da sterować muzyką. Mają zablokowany bootloader, ale na XDA znajdziesz instrukcje jak odblokować. Ładowarka jest na wtyk micro usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthnorbe Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Dzięki! A nie da się dokupić na typ C? Trochę to już zalatuje starocią gdy wszystkie nowe telefony mają C a tutaj dalej micro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Nie da się dokupić na typ C, da się kupić przejściówkę micro > USB-C i nosić kabel micro z adapterem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthnorbe Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 To to wiem ale to bez sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 (edited) Z odblokowaniem nie jest tak różowo, jak coś im podpadnie nie dostaniesz kodu. Ja im podpadłem, a gostek z XDA wyjedzą na dwa tygodnie i będę czekał na odblokowanie. Mimo ze to moja pierwsza prośba o odblokowanie pierwszego urządzenia. Edited October 9, 2017 by Lector Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojer Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 5 godzin temu, jelon7 napisał: Wersja Kate czy Kenzo? Kenzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rufik Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Czy zegarek sam rozlacza się z telefonem przy 5% baterii? Bo właśnie to zrobił i nie daje się nawet aktywować przyciskiem...cały czas pracuje jakby w standby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 @rufik tak to znak abyś naładował zegarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Do użytkowników: Cytując czyjś post, można edytować ramkę z cytowaną zawartością. Tylko po co, prawda...? Lepiej bezmyślnie kliknąć, wpisać, poszło... I tak dwa, trzy posty potrafią zająć całą stronę wątku, powielając często ten sam obrazek. Proponuję włączyć myślenie, a przede wszystkim dbałość o czytelność wpisów na Forum... EOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireblade Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Pojawił się nowy update 1.3.4f Cytat - Update GPS firmware to v3.12- Added countdown time- track floors climbed through daily activities.- New backlight brightness level and mode setting- Added support to control media playback on the phone from Pace- Added "night rummer" and "1st generation: original" watchface.-Added auto-pause option for outdoor running and cycling.- Support high resolution mode in "I´m runner" and "Night Runnrt" watchface when wrist up is detected.- Optimized heart rate and sleep tracking algorithms- Fixed inaccurate elevation output in certain sports types.-Improved realtime spedd in outdoor cycling- Fixd the issue of showing misaligned per mile marker and inaccurate pace when there´s pause during an outdoor activity.- Optimized customized wath faces- optimized system stability- other bug fixes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Dnia 6.10.2017 o 20:57, kaudii napisał: Amazfit ma BT 4.0 i nie widzi słuchawek ani z BT 4.2 ani z BT 4.1 ale głośnik BT z 4.2 tak, dziwne taki - https://www.gearbest.com/speakers/pp_621648.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 ale głośnik BT z 4.2 tak, dziwne taki - https://www.gearbest.com/speakers/pp_621648.html Dziwne, być może to nie kwestia wersji BT tylko jakiegoś konkretnego protokołu Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofas Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 A może głośnik obsługuje też starsze wersje bt.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Tak tez może być ale działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudybws Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Cześć wszystkim, w tym smartwachu nie ma opcji połączenia z smartfonem przez Wi-Fi tak żeby będąc w domu dział w zasięgu domowej sieci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigniew 111 Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Dnia 09.10.2017 o 08:11, kojer napisał: Mam RN3pro z global stable 8.5.6.0(MHOMIED) i żadych problemów z miband2, amazfita również miałem (aktualnie używa go żona) najpierw z chińską aplikacją potem en i następnie znowu z chińską bo zegarek aktualnie z romem PACEfied Mam mi 5 global dev i amazfit 1602 chińska wersja. Bluetooth działa do około 30cm, potem rwie połączenie. Czy to normalne? Czy też tak masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Na 1.3.4f jest możliwość modyfikacji tarcz prosto z zegarka. Było to na poprzednich romach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireblade Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 12 godzin temu, zunio84 napisał: Na 1.3.4f jest możliwość modyfikacji tarcz prosto z zegarka. Było to na poprzednich romach? Tak było Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekstazjon Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Dnia 3.07.2017 o 21:02, gordonn napisał: Czy wam też tak bateria leci po 20% przez jeden dzień? Zegarek jest połączony tylko z telefonem do powiadomień bez sesji treningowych. Na oryginalnym angielskim sofcie bateria trzymała mi lepiej. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Mam to samo, udało się znaleźć jakieś rozwiązanie? mam AMAZfita jakies 3 tygodnie, nie pomogły update, reset fabryczny... GPS , podswietlenie wylaczone. Godzinę temu naładowałem do 100% , już 4% spadło... wyłączone BT, GPS, Podswietlenie Edited October 31, 2017 by ekstazjon próba doładowania i zmierzenia rozładowywania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 (edited) @ekstazjon Jaką masz wersję Romu? Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Edited November 1, 2017 by mrosi Dodaj jeszcze pół strony wątku pustych wierszy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts