Jump to content

Recommended Posts

Posted

posiadam wsystko co mozliwe do Pro 64GB, kazda aplikacja, miflash unlock, sterowniki itd, ale i tak nie moge gdyż wyświetla się to file.html[/img] .. posiadam china dev, a wczesniej najnowsze miui stable..

proszę o pomoc , na grupach fejsbukowych wszsyscy za kwotę mi pomogą.

Posted

Jesteś zalogowany w programie tym samym kontem co na telefonie? Jesteś w stanie zlokalizować telefon przez i.mi.com ?

Posted

@NowakPL

To weź może nie baw się w bootloader i wgrywanie softu jeśli nie potrafisz prostego komunikatu z błędem zrozumieć, bo sobie jeszcze coś zepsujesz... Przecież to było napisane na screenie który wrzuciłeś

• Like 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Witam, Koledzy przy próbie odblokowania bootloadera weryfikacja dochodzi do 50% i otrzymuję komunikat jak poniżej, czy to oznacza, że bootloader był już odblokowany?

Screenshot_1.jpg

Edited by robi173
Posted
21 minut temu, zielonyBB napisał:

Nie

Wysłane z MI5

TAK!!

Przecież jest napisane "Nie ma potrzeby aby odblokowywać to urządzenie"

Czyli ten komunikat oznacza że bootloader jest odblokowany :) 

Posted
TAK!!
Przecież jest napisane "Nie ma potrzeby aby odblokowywać to urządzenie"
Czyli ten komunikat oznacza że bootloader jest odblokowany  

Przepraszam, oczywiście masz rację. Tak to jest jak się czyta forum jadąc rano do roboty w korku

Wysłane z MI5

• 1 month later...
Posted

Nie mogę odblokować urządzenia mam komunikat "No need to unlock this device". Jestem zalogowany na tym samym koncie na telefonie i komputerze. W sylwestra dostałem sms-a że dostałem pozwolenie na odblokowanie urządzenia(czekałem 3-4dni). Ale dopiero dzisiaj próbowałem to zrobić.

Możecie mi jakoś pomóc?

Bez tytułu.jpg

Posted
3 minuty temu, RedmiProUser napisał:

Mam MIUI Global

Czyli masz syfmiui, bo rom Global do tego sprzętu (póki co) nie istnieje :)
Wgraj od razu TWRP Revovery i zainstaluj xiaomi.eu, a telefon będzie śmigać, jak rakieta :)

Posted

mam rozumiec ze goldi odblokowywuje bootlader z automatu ? 

od sprzedawcy dostalem takie info: 

friend,bootloader is locked,we don't have right to unlock bootloader,it need xiaomi accredit,only user can do that,please see below link to unlock BootLoader:
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=206868&highlight=unlock
thanks
Y 
Posted (edited)

Nie, sam mam telefon od Goldwaya i musiałem odblokowywać.

Tu masz poradnik.

Rozumiem, że dostałeś smsa ale może nie dostałes jednak zgody? Nie wiem.

Ja dostałem też smsa o zgodzie, a musiałem się pare razy wylogować i ponownie zalogować z "Mi unlock" aby załapało.

Edited by Tonik
Posted
10 minut temu, Tonik napisał:

Rozumiem, że dostałeś smsa ale może nie dostałes jednak zgody? Nie wiem.

Ja dostałem też smsa o zgodzie, a musiałem się pare razy wylogować i ponownie zalogować z "Mi unlock" aby załapało.

nadal czekam na zgode, pytam na zas 

• Nezumi locked and locked this topic
  • Nezumi locked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...