NowakPL Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 posiadam wsystko co mozliwe do Pro 64GB, kazda aplikacja, miflash unlock, sterowniki itd, ale i tak nie moge gdyż wyświetla się to [/img] .. posiadam china dev, a wczesniej najnowsze miui stable.. proszę o pomoc , na grupach fejsbukowych wszsyscy za kwotę mi pomogą.
wtbn Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Jesteś zalogowany w programie tym samym kontem co na telefonie? Jesteś w stanie zlokalizować telefon przez i.mi.com ?
NowakPL Posted September 22, 2016 Author Posted September 22, 2016 ty, no własnie nie ;D , jak zmienić usera ? czy trzeba zmienic w mi account ?
Muzyk Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 U mnie poszło od strzała.. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wtbn Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 @NowakPL To weź może nie baw się w bootloader i wgrywanie softu jeśli nie potrafisz prostego komunikatu z błędem zrozumieć, bo sobie jeszcze coś zepsujesz... Przecież to było napisane na screenie który wrzuciłeś 1
pulson666 Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) używałem tego poradnika by odblokować lecz z niewiadomych przyczyn nie mogę.. Tydzień temu dostałem zgodę połączyłem się przez vpn itp i dalej nic, jakieś pomysły ? https://miuipolska.pl/forum/topic/9218-odblokowywanie-bootloadera-w-urządzeniach-xiaomi-poradnik/ Edited October 30, 2016 by pulson666
pulson666 Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 używałem tego poradnika by odblokować lecz z niewiadomych przyczyn nie mogę.. Tydzień temu dostałem zgodę połączyłem się przez vpn itp i dalej nic, jakieś pomysły ? https://miuipolska.pl/forum/topic/9218-odblokowywanie-bootloadera-w-urządzeniach-xiaomi-poradnik/
matt7955 Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Wylacz automatyczne sciaganie sterownikow przez windowsa, zainstaluj recznie sterownik: 7.1.0000.00000 http://www.driverscape.com/download/android-bootloader-interface Powinno pojsc.
Flichu Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Miałem to samo, musisz mieć starsze sterowniki - 7,1. Sterowniki pobierasz z ocean.mitips.xyz/files/utility/UniversalAdbDriver.zip Musisz wejść do fastboota, podłączyć telefon i w menadżerze znaleźć odpowiednie urządzenie. Tam we właściwościach można przywrócić starsza wersje sterowników.
robi173 Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Witam, Koledzy przy próbie odblokowania bootloadera weryfikacja dochodzi do 50% i otrzymuję komunikat jak poniżej, czy to oznacza, że bootloader był już odblokowany? Edited November 15, 2016 by robi173
wojtekmarchewka Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 21 minut temu, zielonyBB napisał: Nie Wysłane z MI5 TAK!! Przecież jest napisane "Nie ma potrzeby aby odblokowywać to urządzenie" Czyli ten komunikat oznacza że bootloader jest odblokowany
zielonyBB Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 TAK!! Przecież jest napisane "Nie ma potrzeby aby odblokowywać to urządzenie" Czyli ten komunikat oznacza że bootloader jest odblokowany Przepraszam, oczywiście masz rację. Tak to jest jak się czyta forum jadąc rano do roboty w korku Wysłane z MI5
RedmiProUser Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Nie mogę odblokować urządzenia mam komunikat "No need to unlock this device". Jestem zalogowany na tym samym koncie na telefonie i komputerze. W sylwestra dostałem sms-a że dostałem pozwolenie na odblokowanie urządzenia(czekałem 3-4dni). Ale dopiero dzisiaj próbowałem to zrobić. Możecie mi jakoś pomóc?
Zexon72 Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) Po prostu masz odblokowany bootloader. Telefon przypadkiem od Goldway'a? Edited January 2, 2017 by Zexon72
maxtv Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Jaki rom masz wgrany, jak syfmiui, to może być przyczyna. Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Zexon72 Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 3 minuty temu, RedmiProUser napisał: Mam MIUI Global Czyli masz syfmiui, bo rom Global do tego sprzętu (póki co) nie istnieje Wgraj od razu TWRP Revovery i zainstaluj xiaomi.eu, a telefon będzie śmigać, jak rakieta
Krzysiu Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 mam rozumiec ze goldi odblokowywuje bootlader z automatu ? od sprzedawcy dostalem takie info: friend,bootloader is locked,we don't have right to unlock bootloader,it need xiaomi accredit,only user can do that,please see below link to unlock BootLoader: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=206868&highlight=unlock thanks Y
Tonik Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) Nie, sam mam telefon od Goldwaya i musiałem odblokowywać. Tu masz poradnik. Rozumiem, że dostałeś smsa ale może nie dostałes jednak zgody? Nie wiem. Ja dostałem też smsa o zgodzie, a musiałem się pare razy wylogować i ponownie zalogować z "Mi unlock" aby załapało. Edited January 4, 2017 by Tonik
Krzysiu Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 10 minut temu, Tonik napisał: Rozumiem, że dostałeś smsa ale może nie dostałes jednak zgody? Nie wiem. Ja dostałem też smsa o zgodzie, a musiałem się pare razy wylogować i ponownie zalogować z "Mi unlock" aby załapało. nadal czekam na zgode, pytam na zas
Recommended Posts