m4ciejka Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 witam niecaly miesiac temu flashowalem globala na redmi 3 pro i nie bylo z tym problemu. dostalem tel z jakims syfmiui wiec przez miflash sflashowalem china dev (6.7.28), a potem na niego global dev (nie bylo w tym czasie kiedy to robilem global stable na redmi 3 pro). dzisiaj przyszedl drugi redmi 3 pro (dla brata) i chcialem calosc powtorzyc. zostal mi na dysku dev chinski 6.7.28 - sflashowany bez zadnych problemow (fastboot - miflash - flash all i po sprawie). sciagnalem stable i jakiez bylo moje zdziwienie, gdy w miflash wyskoczylo mi komunikat 'FAILED. device is locked cannot flash image'. mysle sobie - wgram w takim ukladzie dev. pobieram najnowszy global dev -> TO SAMO. nie powiem - wyglada na to, ze zardzewialem z ta cala zabawa i nie wiem co z tym fantem zrobic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ciejka Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 no wlasnie robione wg tego poradnika za kazdym razem. i tylko teraz taki efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Masz zablokowany BL... Odblokuj lub instaluj w EDL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts